Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

KlikAanKlikUit AGDR-200 stekkerdoos

546732
Beoordeling
Artikelnummer546732
FabrikantcodeAGDR-200
EAN code8714792701084
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De KlikAanKlikUit AGDR-200 spatwaterdichte stekkerdoos dimmer multi is bedoeld om dimbare verlichting draadloos te dimmen (dimbare LED en spaarverlichting: 3-24 Watt; overige dimbare verlichting: 20-200 Watt) met een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders. U plaatst deze ontvanger eenvoudig in een stopcontact buitenshuis, sluit de dimbare verlichting aan op de ontvanger en meldt naar wens één of meerdere KlikAanKlikUit zender(s) aan. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit zender naar keuze met het automatisch codesysteem, bijvoorbeeld een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar (zie Productwijzer voor een compleet overzicht).

U bent in staat om met deze ontvanger gloeilampen en halogeen verlichting van 20 tot 200 Watt draadloos te dimmen. Voor 12 Volt halogeen verlichting in combinatie met een draadgewonden (spoel)transformator is het minimale wattage 40 Watt. Dimbare LED en spaarlampen kunt u met deze dimmer dimmen van 3 tot 24 Watt.
Om deze diverse typen verlichting succesvol te kunnen dimmen is het belangrijk om het dimbereik in te stellen voor de specifieke lamp. Zo bent u ervan verzekerd dat u de door u gekozen verlichting mooi draadloos kunt dimmen. Dimmen werkt door verlichting aan te schakelen met de KlikAanKlikUit zender en vervolgens nogmaals hetzelfde signaal te versturen. Zodoende wordt de verlichting gedimd en bepaald u het gewenste dimniveau door voor een 3e maal een AAN-signaal te sturen met de aangemelde KlikAanKlikUit zender.
Dankzij de ICS-1000 Internet Control Station kunt u deze stekkerdoos dimmer zelfs procentueel dimmen. Via de Android/iOS app op uw smartphone of tablet kunt u de verlichting namelijk via een slider in de app eenvoudig tot 25, 50 of een ander gewenst percentage dimmen.


Links met betrekking tot KlikAanKlikUit AGDR-200 stekkerdoos

.   http://www.klikaanklikuit.nl/shop/nl/agdr-200/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.