Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus Xonar U7

546842
Asus Xonar U7 | 90YB00AB-M0UC00
Beoordeling
Artikelnummer546842
Fabrikantcode90YB00AB-M0UC00
EAN code4716659439516
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (bij vooruitbetaling in NL)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar
De Asus Xonar U7, Een compacte 7.1-kanaals USB geluidskaart en hoofdtelefoonversterker met 192kHz/24-bit HD-geluid

Het wonder van ongelooflijk compacte audio!
De Xonar U7 voldoet aan de behoeften van pc-gamers die via een hoofdtelefoon willen genieten van krachtig, helder geluid en is ook ideaal voor het luisteren naar muziek, omdat hij veel gedetailleerder geluid met meer impact produceert dan on-board hardware.Aan te sluiten via USB, vereist geen aparte voeding en werkt direct zonder iets te hoeven installeren of de pc-behuizing te openen.

Krachtig geluid uit een compact en draagbaar apparaat
De Xonar U7's techniek rekent af met de ruimte- en stroomtoevoerbeperkingen van andere externe USB-gebaseerde audioapparaten, om nauwkeurige en meeslepende 7.1-kanaals surround te bieden.Geluidsverwerking gebruikt 192kHz/24-bit natuurgetrouwheid voor echte high-definition uitvoer, met behoud van kwaliteit voor alle surround-kanalen.

114dB signaal-ruisverhouding (SNR: Signal-to-Noise Ratio)
Tot 16x zo heldere audio vergeleken met de SNR ratio's van doorsnee on-board audio.

Hyper Grounding-technologie
Exclusieve ASUS Hyper Grounding PCB-fabricage zorgt voor sterke signaalisolatie om vervorming en interferentie te verminderen, ook wel bekend als component overspraak.

Digitaal naar Analoog Converter (DAC)
Hoogwaardige Cirrus Logic® CS4398 DAC (digitaal-naar-analoog converter) brengt helderheid met een uitstekende signaal-ruisverhouding (SNR) en lage totale harmonische vervorming (THD)

Geïntegreerde hoofdtelefoonversterker brengt elk geluidsdetail naar boven
Aangezien veel gamers ervoor kiezen om anderen niet te storen terwijl ze wel de beste geluidskwaliteit willen, integreerden de Xonar-teams een hoofdtelefoonversterker op de Xonar U7, om gamers nog beter op te laten gaan in het geluid uit hun hoofdtelefoon.

Gamer-vriendelijk ontwerp
Speciale regelingen laten gamers snel het hoofd- en microfoonvolume aanpassen zonder hun games te pauzeren of naar softwaremenu's te gaan, zodat de actie gewoon door kan gaan.De hoofdvolumeregeling doet tevens dienst als klikbare schakelaar die selecteert tussen hoofdtelefoon-ingang (frontpaneel) en luidsprekers (achterpaneel).

USB gemak
De Xonar U7 wordt op pc's aangesloten via USB.Hij wordt ook rechtstreeks van stroom voorzien via de USB-poort, zodat geen voedingsadapter nodig is. In combinatie met zijn compacte afmetingen maakt dit de Xonar U7 een zeer draagbare audioversterker die gemakkelijk kan worden meegenomen en overal geplaatst.

Realistische surround sound
Surround decoder - zet 2-kanaals audiobronnen om in multi-channel, zodat u nog beter wordt omgeven door geluid
Surround virtualizer - levert fantastische virtuele surround weergave voor standaard stereo-hoofdtelefoons of luidsprekers

Geluidsverbetering
Intelligente equalizer - stelt gebruikers in staat tonen dynamisch aan te passen via eenvoudige visuele bediening
Dialoogverbetering - verbetert tot eersteklas helderheid voor in-game communicatie
Volumevereffening - helpt het gekozen volume consistent te houden voor diverse audiobronnen

Gerelateerde artikelgroepen Asus Xonar U7

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Links met betrekking tot Asus Xonar U7

.   https://www.asus.com/nl/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_U7/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.