Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Canon i-Sensys LBP6230dw

549744
Canon i-Sensys LBP6230dw | 9143B003
Beoordeling
Artikelnummer549744
Fabrikantcode9143B003
EAN code4549292002805
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Canon i-SENSYS LBP6230dw is een compacte zwart-wit laserprinter met Wi-Fi voor eenvoudig mobiel en via het netwerk printen

Deze ruimtebesparende zwart-wit laserprinter met Wi-Fi, geschikt voor printen via het netwerk en mobiel, is uitgerust met automatisch dubbelzijdig printen en tal van energie- en tijdbesparende functies en ideaal voor kleine kantoren of het kantoor aan huis.

Voordelen
- Zwart-wit laserprinter geschikt voor Wi-Fi, netwerk en mobiel
- Eenvoudig printen vanaf slimme apparaten met Canon's Mobile Printing-app
- Bespaar tijd en geld met automatisch dubbelzijdig printen
- Geniet van toonaangevende energiezuinigheid
- Snelle zwart-wit prints van een nog hogere kwaliteit met 25 ppm

Ruimtebesparende zwart-wit laserprinter met Wi-Fi
Met wireless, ethernet- en mobiele verbindingsmogelijkheden, plus automatisch dubbelzijdig printen is deze compacte en energiezuinige zwart-wit laserprinter met Wi-Fi perfect geschikt voor kleine kantoren of het kantoor aan huis en past hij op elk bureau.

Geschikt voor printen via Wi-Fi, mobiel en netwerk
Print naadloos op de manier die u wilt met dit apparaat dat geschikt is voor Wi-Fi-, netwerk- en mobiele verbindingen. De printer aansluiten op uw wireless netwerk is een fluitje van een cent, u hoeft alleen maar op de Wi-Fi-toets op de printer te drukken. Ook mobiel printen is heel eenvoudig. Download eenvoudigweg de gratis Canon Mobile Printing-app en stuur printopdrachten snel en eenvoudig vanaf Apple iOS- of Android-apparaten direct naar de printer.

Snelle prestaties met hoge productiviteit
Deadlines haalt u gemakkelijk dankzij indrukwekkende laserprintsnelheden van 25 ppm en Canon's Quick First-Print-technologie, waarmee de printer snel wordt geactiveerd vanuit de slaapstand. Dit apparaat komt in actie op het moment waarop u het nodig hebt met een snelle opwarmtijd van slechts 10 seconden vanaf het aanzetten plus een eerste pagina die na maximaal 6 seconden verschijnt.

Automatisch dubbelzijdig printen
Bespaar geld op papier en geef uw zakelijke documenten een extra professioneel uiterlijk met automatisch dubbelzijdig printen.

Uitzonderlijke laserkwaliteit
Geniet van de scherpste en helderste tekst en de meest gedetailleerde afbeeldingen dankzij een printresolutie van maximaal 1200 x 1200 dpi en automatische beeldverfijning. Canon's MS-toner (Magnetic Spherical) levert altijd optimale printresultaten.

Energiezuinig
Dankzij Canon's On-Demand Fixing-technologie biedt deze printer toonaangevende energiezuinigheid en verbruikt deze slechts 0,9 W in de slaapstand met nagenoeg geen opwarmtijd. Met een handige hoofdschakelaar aan de voorzijde kan de printer gemakkelijk aan en uit worden gezet, waarmee energiekosten worden bespaard en de impact op het milieu nog verder afneemt. En dan is er ook nog een instelbare modus voor automatisch afsluiten, waarmee de printer na een vooraf ingestelde tijd voor u wordt uitgeschakeld.

Stille werking
Dankzij Canon's unieke systeemontwerp is de printer stil in de stand-bystand en vrijwel geluidloos tijdens gebruik. Hierdoor kunt u zich ongestoord concentreren op uw werk.

All-in-One cartridge
De recyclebare All-in-One cartridge zorgt voor een onderhoudsvrije bediening en een betrouwbare hoge uitvoerkwaliteit. Canon's originele lasercartridge bevat toner-, drum- en reinigingseenheden en kan zonder geknoei binnen enkele seconden worden vervangen.

Producteigenschappen Canon i-Sensys LBP6230dw

Afdrukken

Dubbelzijdig Printen
Printsnelheid
25.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk
6.0 s
Aanbevolen Printvolume
0 per maand

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.)
8000 per maand

Afdrukken

Max. Papierformaat
A4

Netwerk

NFC

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades
0
Capaciteit 1e invoerlade
0 vel

Poorten & interfaces

USB-aansluiting

Netwerk

LAN Aansluiting

Prestatie

Geheugen
64 MB
Geluidsproductie
0 dB

Netwerk

WiFi

Design

LCD Scherm
Geen

Energie

Stroomverbruik (gebruik)
0.0 Watt
Stroomverbruik (stand-by)
0.0 Watt

Gewicht en omvang

Gewicht
0.00 kg
Artnr Omschrijving Ga Prijs
524464 Canon 726 Toner, Zwart 3 € 79,00

Gerelateerde artikelgroepen Canon i-Sensys LBP6230dw

USB kabels & adapters
Klik hier voor USB kabels & adapters
 
Papier
Klik hier voor Papier
 

Links met betrekking tot Canon i-Sensys LBP6230dw

.   http://www.canon.nl/for_home/product_finder/printers/laser/i-sensys_lbp6230dw/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.