Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

KlikAanKlikUit AWMD-250

549924
Beoordeling
Artikelnummer549924
FabrikantcodeAWMD-250
EAN code8714792700964
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Deze Klik Aan Klik Uit AWMD-250 mini inbouw dimmer multi installeert u achter een bestaande enkelvoudige wandschakelaar, waardoor u met de bestaande schakelaar en een of meerdere KlikAanKlikUit zenders dimbare verlichting draadloos kunt dimmen.

U bent in staat om met deze ontvanger gloeilampen en halogeen verlichting van 20 tot 250 Watt draadloos te dimmen. Voor 12 Volt halogeen verlichting in combinatie met een draadgewonden (spoel)transformator is het minimale wattage 40 Watt. Dimbare LED en spaarlampen kunt u met deze dimmer dimmen van 3 tot 24 Watt.
Om deze diverse typen verlichting succesvol te kunnen dimmen is het belangrijk om het dimbereik in te stellen voor de specifieke lamp. Zo bent u ervan verzekerd dat u de door u gekozen verlichting mooi draadloos kunt dimmen.

Na het aansluiten van de elektriciteitsdraden verbindt u vervolgens de twee witte draden op de bestaande enkelvoudige wandschakelaar. Zodoende blijft de functie van de enkelpolige schakelaar behouden. U kunt deze witte draden alleen aansluiten op een enkelvoudige schakelaar die geen onderdeel uitmaakt van een wissel of hotelschakeling. Als het een hotelschakeling betreft, dient u 1 van de 2 wandschakelaars op te heffen, zodat u 1 enkelvoudige wandschakelaar overhoudt. Vervolgens kunt u een mini inbouwzender plaatsen achter de 2e schakelaar of deze schakelaar vervangen voor een draadloze wandschakelaar .

U kunt deze ontvanger alleen installeren achter een enkelvoudige wandschakelaar, dus niet achter een dimmer of pulsschakelaar. U kunt de ontvanger aansturen met elke KlikAanKlikUit zender met het automatisch codesysteem, zoals de AYCT-102 en ICS-1000.
Uitvoering
• Afmetingen: 42 x 45 x 13 mm
• Wattage: Dimbare LED en spaarverlichting: 3-24 Watt; overige dimbare verlichting: 20-250 Watt

Producteigenschappen van KlikAanKlikUit AWMD-250

    • Uitvoering
    • Afmetingen: 42 x 45 x 13 mm
    • Wattage: Dimbare LED en spaarverlichting: 3-24 Watt; overige dimbare verlichting: 20-250 Watt

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
539293 KlikAanKlikUit AYCT-102 Afstandbediening 12 € 15,00


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.