Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

TP-Link Archer C2600 Wireless-AC Router

552567
Beoordeling
Artikelnummer552567
FabrikantcodeARCHER C2600
EAN code6935364092955
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Excellent Choice: Dit product is een van de beste in zijn klasse en daarmee een Hardware.Info aanrader. Onze tests wijzen uit dat er met dit product niets mis is; daarnaast is de prijs in verhouding tot het gebodene. Kortom, een uitstekend product, dat je gerust kunt aanschaffen.


MU-MIMO voor nonstop entertainment op al uw apparaten
De volgende generatie van draadloze AC technologie, Multi-User MIMO, laat de TP-Link Archer C2600 meerdere mobiele apparaten tegelijkertijd bedienen met snelheden tot wel 3x snellere prestaties voor alle apparaten in het netwerk. Ontketen de volledige kracht van uw hoge-prestatie PCs, smart TVs en consoles door gebruik te maken van het naadloos streamen van 4K HD video en online gaming over verschillende apparaten tegelijkertijd met MU-MIMO, mede mogelijk gemaakt door Qualcomm MU | EFX.


4-Stream voor de snelste WI-FI
De Archer C2600 maakt gebruik van 4-Stream technologie om zijn Wi-Fi beschikbaarheid te stimuleren, waardoor de 2,4GHz en 5GHz verbindingen respectievelijk toonaangevende maximum snelheden van 800Mbps en 1733Mbps bereiken. Met 2.53Gbps gecombineerde Wi-Fi snelheid, geeft de router uw huis ongeėvenaarde draadloze prestaties.


Krachtige Verwerking
Een 1.4Ghz dual-core processor kan de eisen aan van veel gebruikers die uw netwerk tegelijkertijd binnenkomen, dit maakt het voor iedereen mogelijk om in uw huis te surfen, streamen en te gamen zonder uw netwerk te vertragen.


Producteigenschappen TP-Link Archer C2600 Wireless-AC Router

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
2600 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
4

Gerelateerde artikelgroepen TP-Link Archer C2600 Wireless-AC Router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.