Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

PocketBook Touch Lux 3 grijs

552985
PocketBook Touch Lux 3 grijs | LUX3 GREYPocketBook Touch Lux 3 grijs | LUX3 GREY
Beoordeling
Artikelnummer552985
FabrikantcodeLUX3 GREY
EAN code7640152093432
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De nieuwe koploper in E-readers
PocketBook Touch Lux 3, de nieuwe premium E-reader met een scherm uit de nieuwste E Ink Carta HD generatie is werkelijk van alle gemakken voorzien voor een comfortabele E-reading ervaring. De Touch Lux 3 is de opvolger van de Touch Lux 2 (de winnaar van de Red Dot Design Award 2014), die door zijn eindeloze mogelijkheden, mooie design en betrouwbaarheid een ware bestseller is geworden. De PocketBook Touch Lux 3 heeft alle fantastische eigenschappen van zijn voorganger overgenomen en heeft dit aangevuld met een nog mooier scherm - het nieuwste E Ink Carta scherm met HD resolutie (1024x758 pixels).


Comfortabel lezen op het E Ink Carta HD scherm
Door zijn optische eigenschappen lijkt het nieuwe E Ink Carta HD scherm nog meer op echt papier, dit heeft hij te danken aan zijn lichtere achtergrond en betere zwartwaardes. De nieuwe technologie verhoogt het contrast met 50% tot een waarde van 15:1 en verhoogt de reflectiemogelijkheden met 20% ten opzichte van zijn voorgangers. Dit zorgt ervoor dat tekst en foto's nog helderder worden. Het lezen van kleine lettertypes en ingewikkelde grafieken is hierdoor een stuk makkelijker en comfortabeler geworden. De PocketBook Touch Lux 3 is ook uitgerust met LED schermverlichting dat ervoor zorgt dat u met alle lichtomstandigheden comfortabel kunt lezen.

Sociaal en communicatief
Met zijn ingebouwde Wi-Fi module ondersteund de PocketBook Touch Lux 3 verschillende mogelijkheden om content op de E-reader te zetten, zoals Dropbox, Send-to-PocketBook en PocketBook Sync. De voor geïnstalleerde ReadRate app biedt een mooie mogelijkheid om uw leesvoorkeuren te delen en aanbevelingen van vrienden te ontvangen.






Ruim en veelzijdig
8 GB aan intern geheugen en een microSD poort (tot 32GB) zorgen ervoor dat u duizenden boeken mee kunt nemen en met dank aan de krachtige 1GHz CPU kunt u bladzijdes vloeiend omslaan en reageren de applicaties zeer direct. De PocketBook Touch Lux 3 ondersteund 18 boekformaten en 4 afbeeldingsformaten zonder ze te hoeven converteren (JPEG, BMP, PNG, TIFF).

De PocketBook Touch Lux 3 biedt u de fantastische kwaliteit die u gewend bent van de Touch Lux series plus het nieuwe E Ink Carta HD scherm.



Producteigenschappen PocketBook Touch Lux 3 grijs

Geheugenslot
Navigatieknoppen

Beeldscherm

Schermformaat
6.0 "
Resolutie
1024x758 px
Touchscreen

Design

Verlichting

Geheugen

Intern geheugen
4 GB

Gewicht en omvang

Gewicht
208 g

Netwerk

WiFi

Gerelateerde artikelgroepen PocketBook Touch Lux 3 grijs

Ebook Accessoires
Klik hier voor Ebook Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.