Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link mydlink Home Connected Home Hub

553027
D-Link mydlink Home Connected Home Hub | DCH-G020
Beoordeling
Artikelnummer553027
FabrikantcodeDCH-G020
EAN code0790069413841
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De mydlink HomeT - Connected Home Hub vormt de schakel tussen uw bestaande Wi-Fi-netwerk en alle andere mydlink Home apparaten. Gebruik hem met mydlink HomeT sensoren om gewaarschuwd te worden wanneer uw deur of raam wordt geopend of wanneer er beweging wordt gedetecteerd in uw woning1. De hub kan eenvoudig worden geïnstalleerd en beheerd met de mydlink HomeT app2 en wordt verbonden met uw bestaande router. U wordt zowel thuis als onderweg met pushmeldingen gewaarschuwd zodra er een sensor wordt geactiveerd. De hub werkt samen met andere mydlink HomeT apparaten, zodat u een smart home kunt creëren zonder ingewikkelde instellingen, installatiekosten of maandelijkse abonnementskosten.

Installeer, bedien, bewaak en beveilig uw huis
De mydlink HomeT - Connected Home Hub vormt de schakel tussen uw bestaande Wi-Fi-netwerk en alle mydlink HomeT apparaten.

2x Fast Ethernet-poorten
Sluit de hub aan op uw thuisrouter en voorzie ook uw smart-tv, dvd-speler, pc, gameconsole of netwerkopslag van internetconnectiviteit.

Uw mydlink HomeT
mydlink HomeT biedt u de mogelijkheid om met één apparaat, zoals een bewegingssensor, te beginnen en zoveel apparaten toe te voegen als u wilt. Voeg bijvoorbeeld de Monitor HD toe om uw huis altijd en overal te kunnen zien, de Smart Plug om huishoudelijke apparaten op afstand te bedienen en de Siren om een geluidsalarm in werking te stellen. Met de unieke mydlink HomeT app voor iOS en Android smartphone en tablet kunt u waarschuwingen ontvangen en uw apparaten vanaf elke locatie en op elk gewenst moment beheren en bedienen. U kunt zelfs automatiseringsregels instellen zodat de apparaten met elkaar communiceren en uw woning nog slimmer wordt.


Links met betrekking tot D-Link mydlink Home Connected Home Hub

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/mydlink-home/smart-plugs/dch-g020-mydl...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.