Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Plantronics C310-M BlackWire USB Headset

553221
Beoordeling
Artikelnummer553221
Fabrikantcode85618-01
EAN code017229151314
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Plantronics Blackwire C320-M is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync. Dankzij de USB aansluiting is de Blackwire C320-M headset gemakkelijk aan te sluiten en is de installatie plug & play.

De ideale zakelijke multimedia headset
Plantronics heeft in de Blackwire C300 serie een dynamische equalizerfunctie ingebouwd welke zich automatisch aanpast aan spraak of multimedia toepassingen. Zo zal een telefoon gesprek anders klinken dan wanneer u naar een web presentatie zit te luisteren.

De Plantronics Blackwire C320-M is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Lync. Dit betekent dat u de headset via USB aan kunt sluiten op een PC met Lync zonder dat u iets hoeft te installeren. De headset is direct klaar voor gebruik.

Gehoorbescherming
Plantronics heeft in de Blackwire C320-M headset een techniek genaamd SoundGuard ingebouwd. Deze echniek zorgt ervoor dat hoge pieken in het volume worden tegengehouden om uw gehoor te beschermen naar de wettelijke toegestane norm.

Hoge kwaliteit microfoons
De speciale noise cancelling microfoons zijn voor van DSP techniek die uw stemgeluid natuurlijker laten klinken.
Dankzij hoogwaardige microfoon techniek worden omgevingsgeluiden, galm en echo gefiltert zodat de focus op het stemgeluid ligt tijdens een telefoongesprek.

Bedieningsgemak
In de Plantronics Blackwire C320-M aansluitkabel zit een kleine afstandsbediening verwerkt. Hiermee kunt u gesprekken aannemen of verbreken en kunt u het volume beheren.

Comfortabele materialen en handige features
De lichtmetalen materialen zorgen voor een comfortabele ervaring waardoor de headset met zijn 114 gram de gehele dag gedragen kan worden. De hoofdband is aan te passen naar wens en de microfoon kan gedraaid worden. De headset is zowel links als rechts te dragen.

Op de headset is een lampje aanwezig die laat zien wanneer iemand in gesprek is of een gesprek in mute stand heeft staan.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.