Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Ion Vinyl Transport Turntable

554477
Ion Vinyl Transport Turntable | VINYL TRANSPORTIon Vinyl Transport Turntable | VINYL TRANSPORTIon Vinyl Transport Turntable | VINYL TRANSPORT
Beoordeling
Artikelnummer554477
FabrikantcodeVINYL TRANSPORT
EAN code0812715017361
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De ION Vinyl Transport is een retro platenspeler in een koffer, oftewel een zogenaamde koffer draaitafel. De platenspeler werkt op drie AA-batterijen of via de bijgeleverde AC-adapter. De Vinyl Transport is volledig uitgevoerd in zwart met een zwart handvat en aluminium vlindersluiting aan de bovenkant. Om dat de Transport voorzien van ingebouwde speakers hoeft u deze dus niet aan te sluiten op een versterker of stereo-installatie. Nee, u kunt zelfs lekker plaatjes luisteren in de tuin in het zonnetje met een flesje wijn erbij.

De ION Vinyl Transport zal nostalgische gevoelens oproepen bij iedereen die deze nog kent uit zijn of haar jeugd. Deze draagbare platenspelers waren immens populair in de jaren vijftig en zestig. De Vinyl Transport is een stevige koffer met een handige handgreep zodat deze makkelijk mee te nemen is. U kunt er al 33-, 45- en 78-toeren platen mee afspelen. Een 45-toeren adapter wordt meegeleverd. De Vinyl Transport is als stand-alone te gebruiken, maar u kunt hem ook aansluiten op een versterker of stereosysteem via de RCA-uitgang op het achterpaneel. Andere handige feature is de auto-stop functie wanneer de naald het einde van de plaat heeft bereikt.
De ION Vinyl Transport is natuurlijk vele malen veelzijdiger dan de modellen uit het verleden. Een ultra-portable suitcase draaitafel met een retro look. Leuk om in de tuin of in het park plaatjes te luisteren of verbind hem met een vaste stereo-installatie want deze Vinyl Transport is ook een mooie aanvulling op uw interieur.

Links met betrekking tot Ion Vinyl Transport Turntable

.   http://www.ionaudio.com/products/details/Vinyl-Transport


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.