Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Epson SureColor SC-P9000 STD

554727
Beoordeling
Artikelnummer554727
FabrikantcodeC11CE40301A0
EAN code8715946607313
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenProduct kan alleen worden afgehaald
LevertijdProduct kan alleen worden afgehaald
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 4.983,00

€ 4.118,18 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Let op! Dit product kan momenteel niet worden verzonden. Wel kan het product worden afgehaald in onze winkels. In de nabije toekomst zal dit wel weer mogelijk zijn.

Breed kleurenspectrum
De SC-P9000 wordt geleverd met een tienkleuren UltraChrome HDX-pigmentinktset en levert 98% van Pantone®-gecertificeerde1 kleuren voor het produceren van bijzonder hoogwaardige en uiterst nauwkeurige afdrukken met heldere, levendige kleuren. De geavanceerde zwartwitmodus (ABW) maakt het mogelijk de prachtigste afdrukken te maken, met diepe rijke zwarttinten met hoge dichtheid en uiterst vloeiende overgangen tussen tinten.

Betrouwbaar en efficiënt
Dankzij de Epson TFP PrecisionCore-printkop en automatische spuitkopcontrolefunctie, zijn gebruikers verzekerd van consistente resultaten en de hoogste afdrukkwaliteit. Consistente kleurenreproductie is gegarandeerd, steeds weer opnieuw, zonder dat er dure extra software voor nodig is, vanwege het kleurkalibratie-hulpprogramma van Epson en de optionele Spectroproofer aangedreven door X-Rite voor snelle en nauwkeurige kleurmetingen.

Producteigenschappen Epson SureColor SC-P9000 STD

Energie

Stroomverbruik (stand-by)
2 Watt

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.