Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Xbox One Elite Controller

562875
Microsoft Xbox One Elite Controller | HM3-00005Microsoft Xbox One Elite Controller | HM3-00005
Beoordeling
Artikelnummer562875
FabrikantcodeHM3-00005
EAN code889842171525
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Het doel van Microsoft was om een controller van professioneel niveau te creëren die voldeed aan alle wensen van de professionele gamers van dit moment. De Xbox One Elite Controller is ontworpen in samenwerking met professionele gamers. Ontgrendel je volledige potentieel en speel zoals jij dat wilt. Geniet van grensverleggende nauwkeurigheid, meer snelheid en een beter aan te passen vormgeving dan ooit tevoren.


Betere prestaties, meer comfort
Maak je keuze uit verschillende metalen duimsticks en navigatiepads voor persoonlijke controle en vorm. Gebruik de duimsticks met verschillende vormen en formaten, en ontdek configuraties die je nauwkeurigheid, snelheid en bereik verbeteren. De Xbox Elite draadloze controller is aan te passen aan de grootte van je handen en aan jouw speelstijl. Je hebt meer controle tijdens het spelen van alle typen games: FPS, racen, vechten en andere genres. De nieuwe gefacetteerde navigatiepad laat je makkelijker en betrouwbaarder combo's uitvoeren, terwijl de traditionele navigatiepad voor precieze besturing zorgt bij het wisselen van wapens en het aanvragen van een airstrike.


Controle, combinaties en comfort
De Xbox Elite draadloze controller heeft vier aansluitpunten voor onderling uitwisselbare paddles. Je hebt geen gereedschap nodig om ze aan te sluiten en te verwijderen. Gebruik enkele paddles, of sluit ze allemaal aan. Configureer de controller zodat hij het beste bij jou past.

De paddles geven je meer vingercontrole, zodat je vernietigende moves kunt uitvoeren en efficiënter kunt spelen. Je hoeft je duim niet meer van de duimstick te halen om ingewikkelde spring-richt-en-schiet-combo's uit te halen. Met de app* kun je zelf bepalen welke functie de verschillende paddles krijgen.

* App beschikbaar voor Xbox One en Windows 10


Snelvuren met Hair Trigger Locks
Zet de Hair Trigger Locks aan om sneller te vuren en kostbare tijd te besparen bij elk gebruik van de triggers. De Hair Trigger Locks stoppen de triggerbeweging na het schot, zodat je sneller klaar bent om weer te vuren. Zet de schakelaar terug op de andere stand voor een volledig triggerbereik. Elke trigger heeft een eigen Hair Trigger Lock voor onafhankelijke besturing. In de app kunt je de triggerinstellingen nog verder fine-tunen.


Eindeloos veel vrijheid en flexibiliteit
Zorg voor een nóg persoonlijkere ervaring met de gebruiksvriendelijke app*. Met eindeloos veel aanpassingsmogelijkheden: minimale en maximale triggerwaarden, duimstickgevoeligheid, knoptoewijzingen en meer. Stel de controls volledig naar wens in. Kies welke van de 14 inputs je wilt toewijzen aan de ABXY-knoppen, paddles, navigatiepad en duimstick-clicks.

Maak zoveel controllerprofielen als je wilt in de app. Pas de instellingen per game aan. Laad twee profielen op de controller, en wijzig het actieve profiel met de ingebouwde profielschakelaar. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

* App beschikbaar voor Xbox One en Windows 10


Prestaties van het hoogste niveau
Elk oppervlak en detail is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van professionele gamers.
Roestvrijstalen duimstickpookjes, navigatiepads en paddles die tegen een stootje kunnen. Versterkte ringen met lage weerstand rondom de duimsticks verminderen slijtage en zorgen voor extreem soepele actie.

De rubberen grip met diamantvormig oppervlak zorgt dat de controller robuuster en stabieler in de hand ligt. De verbeterde grip zorgt ervoor dat je minder moeite hoeft te doen om de controller vast te houden. Zo ben jij klaar voor langere en comfortabelere speelsessies. De soft-touch afwerking van de bovenbehuizing heeft een luxe uitstraling en maakt de controller minder glad.

Inhoud van de verpakking:
• Xbox Elite draadloze controller
• Draagtas
• Set van 4 paddles
• Set van 6 duimsticks: standaard (2), groot (2) en verhoogd (2)
• Set van 2 navigatiepads: standaard en met vlakverdeling
• USB-kabel
• AA-batterijen

Producteigenschappen Microsoft Xbox One Elite Controller

Processor

Type
Controller

Kenmerken

Aansluiting

Design

Wireless

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Links met betrekking tot Microsoft Xbox One Elite Controller

.   http://www.xbox.com/nl-NL/xbox-one/accessories/controllers/elite-wireless-contro...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.