Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Brother PDS-5000

562890
Beoordeling
Artikelnummer562890
FabrikantcodePDS5000Z1
EAN code4977766741040
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Brother PDS-5000 biedt een breed scala aan professionele scanfuncties, een betrouwbare en stabiele papierverwerking en zorgt voor een optimale workflow. Verwerkt moeiteloos grote scanopdrachten via de automatische documentinvoer voor 100 vel en de hoge scansnelheid van 60 dubbelzijdige pagina's per minuut.

Met een scansnelheid tot 60 pagina's per minuut (120 images), automatisch dubbelzijdig scannen en een automatische documentinvoer (ADF) voor 100 vel, is de PDS-5000 uitermate is geschikt voor het verwerken van grote scanopdrachten en het archiveren van zakelijke documenten.

Dankzij de betrouwbare papierdoorvoer met ultrasone dubbele vellen detectie en het 'Reversed roller' systeem, worden potentiele papierinvoer problemen voorkomen. De PDS-5000 is ideaal geschikt voor het scannen van afwijkende papiersoorten en formaten en komt daarmee tegemoet aan de verschillende behoeften van gebruikers en afdelingen.

Ondersteunt een range aan professionele scanfuncties zoals scan naar FTP en netwerkmap, voor een optimale workflow en een hogere productiviteit. Tevens kunnen periodiek terugkerende scantaken sneller en efficiënter worden verwerkt.

Daarnaast biedt deze zakelijke documentscanner geavanceerde mogelijkheden voor het optimaliseren van documenten, zodat deze eenvoudig opgeslagen, bewerkt en gedeeld kunnen worden. Zakelijke documenten behouden ook in digitale vorm hun originele verschijning en kwaliteit, waardoor een professionele uitstraling van de organisatie gewaarborgd is.
• Scansnelheid tot 60 ppm
• Duplex ADF (Automatische documentinvoer)
• SuperSpeed USB 3.0
• LCD-scherm
• Optimalisatie Functies

Producteigenschappen Brother PDS-5000

Bit Diepte
48 bits
Schaalmogelijkheden
0 %
Automat. Doc. Feeder

Scannen

Scan Resolutie Optisch
600x600 dpi
Scan snelheid Zwart/Wit
0 sec.
Scan Snelheid Kleur
0 sec.

Design

Type Scanner
Document

Producteigenschappen van Brother PDS-5000

    • Scansnelheid tot 60 ppm
    • Duplex ADF (Automatische documentinvoer)
    • SuperSpeed USB 3.0
    • LCD-scherm
    • Optimalisatie Functies

Links met betrekking tot Brother PDS-5000

.   http://www.brother.nl/scanners/pds-5000


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.