Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!WLAN Repeater DVB-C

563212
AVM FRITZ!WLAN Repeater DVB-C | 20002732AVM FRITZ!WLAN Repeater DVB-C | 20002732AVM FRITZ!WLAN Repeater DVB-C | 20002732
Beoordeling
Artikelnummer563212
Fabrikantcode20002732
EAN code4023125027321
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De FRITZ!WLAN Repeater DVB-C streamt onversleutelde kabeltv-programma's direct naar het thuisnetwerk op pc's, notebooks, tablets en smartphones. Het tv-signaal van de kabeltv-aansluiting wordt via wifi in het hele huis beschikbaar gemaakt. De geintegreerde dual-tv-tuner maakt gelijktijdige overdracht van twee tv-programma's mogelijk. Voor een comfortabele tv-ervaring op tablets en smartphones zorgt ook de nieuwe FRITZ!App TV voor Android en iOS, met een zenderlijst, programma-informatie, veranderen van zender en zoomfunctie. Voor pc en notebooks is live tv ook mogelijk via de VLC Media Player.

Razendsnel en optimale reikwijdte met WiFi AC N
De FRITZ!WLAN Repeater DVB-C is een volwaardige WiFi AC repeater. Hij maakt gebruikt van de MIMO-meerantennetechniek en werkt dankzij dualband-WiFi tegelijk op de 2,4 GHz-band (tot 450 Mbit/s) en de 5 GHz-band (tot 1.300 Mbit/s). De twee bandbreedtes van bijvoorbeeld de actuele FRITZ!Box 7490 kunnen zo parallel worden gebruikt voor de uitbreiding van het thuisnetwerk. Dankzij intelligente bandselectie (dynamisch cross band repeating) kiest de FRITZ!WLAN Repeater DVB-C steeds de meest efficiente en snelste weg van en naar de WiFi router, zodat alle aangesloten wifiapparaten profiteren van hogere transmissiesnelheden.
Dankzij het meerantenneprocede en het gebruik van de nieuwste in de standaard 802.11ac vastgelegde procedes voor het optimaliseren van de reikwijdte en de doorgangssnelheid, wordt de reikwijdte vergroot en stijgt de gegevenssnelheid met een veelvoud in vergelijking met tot nu toe beschikbare op 11n gebaseerde oplossingen. Vroeger werd een draadloze verbinding vaak beperkt door de eigenschappen van het
gebouw of door lange afstanden, maar nu kunnen ook verschillende veeleisende toepassingen tegelijk overal in huis draadloos worden gerealiseerd. De hoge wifiperformance levert vooral voordeel op bij het streamen van tv-programma's in HD.

Veelzijdig gebruik en maximale wifi-veiligheid
De FRITZ!WLAN Repeater DVB_]C ondersteunt de WiFi standaarden 11ac/a/b/g/n. Met behulp van de WiFi Protected Setup (WPS) wordt de Repeater met een druk op de knop geinstalleerd en al binnen enkele seconden in het thuisnetwerk geintegreerd. Een gigabit-LAN-aansluiting op de FRITZ!WLAN Repeater DVB-C maakt het mogelijk om netwerkapparatuur (bijv. tv, blu-rayspeler, printer, enz.) zonder eigen wifi-functie te
integreren in het draadloze thuisnetwerk. Dankzij de ondersteuning van de nieuwste versleutelingsstandaard (WPA2) waarborgt de FRITZ!WLAN Repeater DVB-C bovendien een optimale beveiliging van de privesfeer.

Producteigenschappen AVM FRITZ!WLAN Repeater DVB-C

Netwerk

Wireless Snelheid (totaal)
1300 Mbps
Netwerkaansluiting

Kenmerken

Stopcontact

Draadloos netwerk

WiFi Protected Setup (WPS)
Aantal externe antennes
0

Gerelateerde artikelgroepen AVM FRITZ!WLAN Repeater DVB-C

Stekkerdozen
Klik hier voor Stekkerdozen
 
Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 

Links met betrekking tot AVM FRITZ!WLAN Repeater DVB-C

.   http://nl.avm.de/producten/fritzwlan/fritzwlan-repeater-dvb-c/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.