Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DWA-192 Wi-Fi USB Adapter

563313
Beoordeling
Artikelnummer563313
FabrikantcodeDWA-192
EAN code0790069417887
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de D-Link DWA-192 AC1900 Ultra Wi-Fi USB Adapter kunt u uw desktop of notebook upgraden naar de nieuwste generatie Wireless AC-snelheden, zodat u probleemloos HD-media kunt streamen, muziek kunt downloaden en met hoge snelheden online kunt gamen.

Meer snelheden voor pc's en Mac-computers
De DWA-192 maakt gebruik van 3 x 3 antennes die snelheden tot 600 Mbps op de 2,4 GHz-band en 1300 Mbps op de 5 GHz-band ondersteunen. Dit resulteert in hoge draadloze snelheden en minder interferentie voor een maximale doorvoer. Het is de perfecte match voor uw high-performance router.

Doe meer met dualband
Gebruik de 2,4 GHz-band voor dagelijkse bezigheden zoals internetten of online chatten en houd de high-speed 5 GHz AC-band vrij voor video streamen, online gamen en het overdragen van grote bestanden.

Advanced AC SmartBeam-technologie
Verbetert de dekking door bandbreedte naar uw apparaten te richten terwijl u zich in huis verplaatst. U kunt overal HD-video streamen, internetten, uw vrienden bellen en online games spelen en profiteert altijd van een uitstekende verbinding.

Krachtige versterkers
Wilt u Wi-Fi-prestaties die zich niet door muren laten tegenhouden en een bereik dat drie keer groter is dan dat van standaard Wi-Fi-adapters? De DWA-192 breidt het bereik van het signaal uit naar uw router.

USB 3.0
Met de SuperSpeed-overdrachtsmodus kunt u gegevens 10x sneller overdragen dan met de USB 2.0-standaard. Profiteer van betere prestaties en beter energiebeheer.

Gemaakt voor grotere woningen
Hebt u een woning met veel apparatuur en kamers? Deze adapter maakt gebruik van de nieuwste AC-technologie voor een betere draadloze dekking en hogere snelheden, zodat u op meer plaatsen verbinding hebt.

Uniek ontwerp
De DWA-192 heeft een opvallend uiterlijk en is de enige AC1900 USB-adapter met een ontwerp dat ieders aandacht zal trekken.

Werkt met alle routers
Vraagt u zich af of de DWA-192 wel met uw oudere router en range extender zal werken? De DWA-192 is compatibel met Wi-Fi-routers en range extenders van alle merken.

Producteigenschappen D-Link DWA-192 Wi-Fi USB Adapter

PCI
PCI Express
PC Card
ExpressCard

Poorten & interfaces

USB

Netwerk

Ethernet

Links met betrekking tot D-Link DWA-192 Wi-Fi USB Adapter

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/connect/adapters/dwa-192-ac1900-ultra-...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.