Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

SanDisk 32 GB Connect Wireless Stick

563380
Beoordeling
Artikelnummer563380
FabrikantcodeSDWS4-032G-G46
EAN code0619659130480
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
DE FLASHDRIVE OPNIEUW UITGEVONDEN VOOR UW TELEFOON, TABLET EN COMPUTER
De SanDisk Connect Wireless Stick is de flashdrive die opnieuw is ontworpen om niet alleen met uw computer te werken, maar ook met uw telefoon en tablet. Met de draadloze stick op zak, in uw tas of ergens in de kamer, hebt u draadloos toegang tot uw media of kunt u grote bestanden overdragen, HD-video's en muziek streamen en foto's en video's opslaan en delen van en naar uw mobiele apparaat. De SanDisk Connect Wireless Stick, die 32 GB extra capaciteit levert, bevordert uw mobiele manier van leven, of u nu een verkoopbijeenkomst houdt of een boswandeling maakt. Met de SanDisk Connect Wireless Stick kunt u video of muziek streamen naar maar liefst drie andere apparaten tegelijk of toegang krijgen tot al uw bestanden rechtstreeks vanuit uw broekzak. Als u de voorkeur geeft aan het gebruik van oudere technologie, gebruikt u de USB-aansluiting om verbinding te maken.



MAAK VERBINDING ZONDER KABELS OF HET INTERNET
Stel u een flashdrive voor die u nooit hoeft in te steken, behalve om hem op te laden. Stel u voor dat hij werkt met uw telefoon, uw tablet, uw computer, en met alle apparaten van uw vrienden, en alles draadloos. Stel u nu voor dat het overal werkt, zelfs als u in de keuken bent en uw draadloze stick in de woonkamer ligt.

DRAADLOOS OPSLAAN EN OPENEN VAN AL UW ZAKEN
Met de SanDisk Connect-app op uw mobiele apparaat kunt u al uw zaken op afstand uploaden, downloaden, opslaan, delen en openen, van en naar het apparaat dat u wilt gebruiken.

DEEL MET AL UW BESTE VRIENDEN
Doe niet zo zelfzuchtig met uw selfies, of uw presentaties, uw foto's of uw favoriete muziek. De draadloze SanDisk Connect-stick kan content met meerdere apparaten tegelijk delen. Denk daar eens aan bij uw volgende teamvergadering, of uw volgende strandvakantie.

STREAM VIDEO'S NAAR WEL 3 APPARATEN TEGELIJK
Draadloze SanDisk Connect-stick is ook nog een geweldige entertainer. U kunt muziek of video's streamen naar drie smartphones, tablets of computers, zolang deze ergens in de buurt zijn, zoals op de achterbank, in de volgende tent of aan de andere kant van de vergadertafel.

MAAK AUTOMATISCHE BACKUPS VAN FOTO'S EN VIDEO'S
Stel de app in om automatisch foto's en video's van uw camera te kopiëren naar de drive wanneer de drive is aangesloten.

Producteigenschappen SanDisk 32 GB Connect Wireless Stick

Kenmerken

Kleur
Zwart
Vormfactor
Dop
Opslag Capaciteit
32 GB
Waterbestendig

Beveiliging

Vingerafdruk
Wachtwoord Beveiligd

Aansluitingen

USB Versie
2.0

Gerelateerde artikelgroepen SanDisk 32 GB Connect Wireless Stick

USB Hubs
Klik hier voor USB Hubs
 
 

Links met betrekking tot SanDisk 32 GB Connect Wireless Stick

.   https://www.sandisk.com/home/mobile-device-storage/connect-wireless-stick


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.