Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

AVM FRITZ!Box 6820 LTE (3G/4G)

563758
AVM FRITZ!Box 6820 LTE (3G/4G) | 20002727AVM FRITZ!Box 6820 LTE (3G/4G) | 20002727AVM FRITZ!Box 6820 LTE (3G/4G) | 20002727
Beoordeling
Artikelnummer563758
Fabrikantcode20002727
EAN code4023125027277
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
FRITZ!Box 6820 LTE in een oogopslag

  • Snel internet via mobiele netwerken dankzij geïntegreerde LTE (4G)- en UMTS (3G)-modem

  • LTE-categorie 4-modem (FDD) met multibandondersteuning: band 1 (2,1 GHz), band 3 (1,8 GHz), band 5 (850 MHz), band 7 (2,6 GHz), band 8 (900 MHz) en band 20 (800 MHz)

  • Internet via 3G/4G met tot 150 Mbit/s in downstream en tot 50 Mbit/s in upstream

  • Internet via UMTS/HSPA met tot 42 Mbit/s in downstream en tot 5,5 Mbit/s in upstream

  • Fallback op GSM/EDGE/GPRS bij onvoldoende 3G/4G- of UMTS-netwerkdekking · Gedetailleerde informatie over de kwaliteit van de mobiele netwerkverbinding

  • Uitlijnhulp voor optimale positionering ten opzichte van de mobiele netwerkcel · Een snelheid van 450 Mbit/s en maximale reikwijdte dankzij WiFi N (2,4 GHz, MIMO 3x3)

  • WiFi neerwaarts compatibel met standaarden 802.11g/b · WiFi-toegang voor gasten - de veilige hotspot voor vrienden en bezoekers

  • Maximale WiFi-veiligheid dankzij van tevoren ingestelde WPA2-versleuteling · Eenvoudige en veilige aanmelding van nieuwe WiFi-apparaten in het thuisnetwerk per druk op de knop (WPS)

  • Ultrasnelle gigabit-LAN-aansluiting voor computers, televisietoestellen of een ander netwerkapparaat · Maximale veiligheid in het internet door af fabriek ingestelde firewall

  • Toegang op afstand en VPN voor eenvoudige en veilige toegang onderweg · fritz.box: overzichtelijke gebruikersinterface - intuïtief met de browser te bedienen

  • Gebruikersinterface meertalig: DE, EN, ES, FR, IT, PL · Ondersteuning van IPv6


  • De kleine en compacte FRITZ!Box 6820 LTE past zich aan alle mogelijke omstandigheden aan. Hoe goed of slecht je netwerkontvangst ook is - de 6820 zorgt steeds voor maximale snelheid, van UMTS tot 4G. Muziek en video's worden dankzij gigabit-LAN razendsnel in het thuisnetwerk rondgestuurd. En draadloos is surfen op tablets en andere apparaten met het snelle WiFi N nog leuker.

    Snel internet - op elk moment
    Grote programma-updates voer je met een downloadsnelheid van 150 Mbit/s snel uit. De verticale, slanke vorm is optimaal afgestemd op de beste ontvangst en zo op highspeed. Ook je smartphone profiteert hiervan wanneer je hem thuis gebruikt, want voor data-toepassingen kan hij de verbinding van de 4G-router gebruiken.

    Overal in Europa bruikbaar
    Het maakt niet uit waar in Europa je de 6820 wilt gebruiken - met flexibele multiband-ondersteuning biedt hij overal voordelen. In functie van de beschikbaarheid maakt hij automatisch gebruik van alle op dit moment in Europa gangbare mobiele netwerkbanden.

    Meer dan 30 procent meer WiFi-power
    Met de 6820 surf je op je smartphone, tablet en laptop thuis met het snelle WiFi N. Daarbij worden gegevens meer dan 30 procent sneller doorgestuurd dan bij de vorige generatie. Zo is surfen op internet fun en download je in een handomdraai nieuwe games en documenten.

    Veilig met de FRITZ!Box
    Met FRITZ!Box speel je op veilig! Het allesomvattende veiligheidsconcept beschermt jouw communicatie. Het wordt voortdurend door ons getest en verder ontwikkeld. Dankzij gratis updates is een optimale veiligheid altijd gewaarborgd.

    FRITZ!OS - een veelzijdig systeem
    FRITZ!OS, het besturingssysteem van je FRITZ!Box, biedt je regelmatig nieuwe functies. Met het centrale thuisnetwerkoverzicht heb je steeds alles onder controle. Maak gebruik van het kinderslot en de WiFi-toegang voor gasten, en blijf steeds op de hoogte over het actuele dataverbruik met de onlineteller. Alle updates zijn uiteraard gratis.

    Uitstekende eenvoud
    Het door de vakpers onderscheiden en door gebruikers geprezen bedieningsconcept van de FRITZ!Box heeft slechts één doel: alles zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Daarvoor zorgen een duidelijke gebruikersinterface en wizard, die je stap voor stap begeleiden.

    Links met betrekking tot AVM FRITZ!Box 6820 LTE (3G/4G)

    .   http://nl.avm.de/producten/fritzbox/fritzbox-6820-lte/


    Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

    Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.