Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

D-Link DCS-5000L Wireless Cloud Camera

565369
D-Link DCS-5000L Wireless Cloud Camera | DCS-5000L/E
Beoordeling
Artikelnummer565369
FabrikantcodeDCS-5000L/E
EAN code0790069419478
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De D-Link DCS-5000L Wi-Fi Pan & Tilt Day/Night Camera biedt tal van functies die u helpen bij het 24 uur per dag doeltreffend bewaken van grote gebieden binnen uw woning of thuiskantoor.

Dankzij de pan/tilt-functie kan de camera een breed gebied verkennen, waarbij het ingebouwde nachtzicht 24-uursbewaking onder alle lichtomstandigheden mogelijk maakt en de ingebouwde microfoon ervoor zorgt dat u alles kunt horen.

Het ingebouwde nachtzicht biedt 24-uursbewaking onder alle lichtomstandigheden en stelt u in staat om tot 8 meter ver te zien, zelfs in complete duisternis.

Plaats de DCS-5000L op elke gewenste locatie in uw woning of kantoor met de flexibiliteit van een bedrade of draadloze verbinding. Een draadloze verbinding biedt u de mogelijkheid om de camera te verplaatsen wanneer u een andere ruimte wilt bewaken.

Met de gratis mydlinkT Lite app voor iOS- en Android-smartphones en -tablets kunt u de DCS-5000L met het netwerk verbinden en configureren zonder gebruik te maken van een computer. Dankzij de stap-voor-staphandleiding kost het installeren van uw camera slechts enkele minuten. U kunt de camerabeelden snel en gemakkelijk bekijken vanaf elke plek waar u over een draadloze of 3G/4G LTE-verbinding beschikt.

Producteigenschappen D-Link DCS-5000L Wireless Cloud Camera

Prestatie

Type camera
IP

Beeldsensor

Sensor resolutie
0.3 Megapixel

Lenssysteem

Optische zoom
0 x

Nachtkijker

Nachtzicht
Nachtzicht bereik
8 m

Video

Film resolutie
640x480 px
Film formaat
MJPEG

Audio

Luidspreker
Microfoon

Netwerk

Wireless LAN
WiFi 4 (802.11n)

Energie

PoE

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Links met betrekking tot D-Link DCS-5000L Wireless Cloud Camera

.   http://www.dlink.com/nl/nl/home-solutions/view/network-cameras/dcs-5000l-wi-fi-p...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.