Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech ConferenceCam Connect, USB

565434
Logitech ConferenceCam Connect, USB | 960-001034Logitech ConferenceCam Connect, USB | 960-001034Logitech ConferenceCam Connect, USB | 960-001034Logitech ConferenceCam Connect, USB | 960-001034Logitech ConferenceCam Connect, USB | 960-001034
Beoordeling
Artikelnummer565434
Fabrikantcode960-001034
EAN code5099206059030
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd5-8 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 365,00

€ 301,65 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Vereenvoudig met de Logitech ConferenceCam Connect videovergaderen zodat iedereen waar dan ook een vergadering kan leiden. Maak het betaalbaar zodat elke vergaderruimte van een video oplossing kan worden voorzien. Logitech Connect is ontworpen voor kantoortuinen en thuis werkplekken. Deze ConferenceCam is compact en mobiel, zodat overal, op elke werkplek en waar dan ook ter wereld een videovergadering opgezet kan worden. Connect is altijd gebruiksklaar voor de volgende videovergadering.

Perfect voor kleine ruimtes
Logitech Connect is meer dan een mooi design: videovergaderingen die zo eenvoudig zijn dat iedereen ze kan opzetten en zo betaalbaar dat elke vergaderruimte van video kan worden voorzien. Deze videovergaderoplossing is ontworpen voor plaatsing op een tafel en in kleine ruimtes, en biedt een royaal diagonaal gezichtsveld van 90° met pannen en kantelen, 4x zoom en haarscherpe optica, waardoor iedereen in de ruimte goed te zien is.

Compact alles-in-één ontwerp
Houd vergaderingen met video onderweg. Neem Connect mee van de ene naar de andere vergadering, of ga ermee op reis, zodat u nooit een kans op een 'persoonlijke' ontmoeting hoeft te missen. Met een tafeloppervlak van slechts 75 mm (3 inch) past de Connect vrijwel overal. Zelfs de afstandsbediening is ontworpen voor draagbaarheid en kan worden gedockt als lensafdekking zodat u hem niet in uw tas verliest.

Eersteklas cameralens
Connect heeft een eersteklas glazen lens voor maximale helderheid. Geniet van heldere, duidelijke video, scherp en met nauwkeurige kleurweergave, zelfs wanneer u inzoomt. Bescherm de lens tegen stof en krassen door de afstandsbediening met magneetaansluiting te docken.




Producteigenschappen Logitech ConferenceCam Connect, USB

Prestatie

Full HD

Design

Kleur
Zilver
Montagewijze
Gebruik op tafel

Gewicht en omvang

Hoogte
330 mm
Breedte
75 mm
Diepte
75 mm
Gewicht
766 g

Audio

Aantal microfoons
2
Microfoon

Camera

Maximale beeldsnelheid
30 fps

Lenssysteem

Digitale zoom
4 x

Kenmerken

Maximale resolutie
1920 x 1080 pixels

Beveiliging

Bewegingsdetectie

Video

Ondersteunde video-modi
1080p,720p

Producteigenschappen van Logitech ConferenceCam Connect, USB

    • https://youtu.be/Z9jk_qlVlTY

Links met betrekking tot Logitech ConferenceCam Connect, USB

.   http://www.logitech.com/nl-nl/product/conferencecam-connect


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.