Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston 64GB microSDXC Action Camera

566358
Kingston 64GB microSDXC Action Camera | SDCAC/64GBKingston 64GB microSDXC Action Camera | SDCAC/64GB
Beoordeling
Artikelnummer566358
FabrikantcodeSDCAC/64GB
EAN code0740617251883
Fabrieksgarantie99 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Kingston microSD Action Camera UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, Snelheidsklasse 3) levert ongelooflijke prestaties (90MB/s lezen en 45MB/s schrijven) voor het vastleggen van levenservaringen, van bijzondere sportactiviteiten tot bijzonder belangrijke gebeurtenissen. Met precies de juiste vormfactor, past de microSD Action Camera UHS-I U3 in de meeste actiecamera's, GoPro en drones. Of je nu gaat motorcrossen in de woestijn, de Mount Everest beklimmen of de actie met je drone opneemt, de microSD Action Camera UHS-I U3 is robuust genoeg om je overal ter wereld van dienst te zijn. Wees gerust in de wetenschap dat deze veelzijdige kaart waterbestendig, schok-/vibratiebestendig, röntgenbestendig en temperatuurbestendig is, klaar om extreme weersomstandigheden te doorstaan.

Geniet van snellere uploadsnelheden, verhoogde schrijfsnelheden om in continue burst-modus te schieten en hogere aanhoudende schrijfsnelheden die video-integriteit garanderen door het verminderen van haperingen. Met capaciteiten van 16GB tot 64GB, dus of je nu opneemt in 4K of met 240 frames per seconde, de kaarten hebben genoeg opslagruimte om je hele avontuur vast te leggen. Gebruik samen met de optionele SD-kaartadapter voor een snelle en eenvoudige weergave op een medialezer, notebook of PC.

Producteigenschappen Kingston 64GB microSDXC Action Camera

Geheugen

UHS-snelheidsklasse
Class 3 (U3)
Flash memory klasse
0

Kenmerken

Capaciteit
64 GB
Leessnelheid
90 MB/s
Schrijfsnelheid
45 MB/s

Verpakking

SD Adapter
USB Adapter

Gerelateerde artikelgroepen Kingston 64GB microSDXC Action Camera

Flashcard Reader/Writer
Klik hier voor Flashcard Reader/Writer
 
SD: Secure Digital
Klik hier voor SD: Secure Digital
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.