Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech Standalone Capture and Streamin

567086
StarTech Standalone Capture and Streamin | USB2HDCAPSStarTech Standalone Capture and Streamin | USB2HDCAPSStarTech Standalone Capture and Streamin | USB2HDCAPSStarTech Standalone Capture and Streamin | USB2HDCAPS
Beoordeling
Artikelnummer567086
FabrikantcodeUSB2HDCAPS
EAN code0065030858366
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met dit high-definition opnameapparaat kunt u een HDMI- of component videobron opnemen, met audio, via een USB-poort op uw computer.

Met twee standalone modes voor opnemen of streamen, kunt u met het opnameapparaat direct opnemen naar een SD-kaart voor standalone opname, of de geïntegreerde LAN-poort gebruiken om video via het internet te streamen.

Stream of neem 1080p video op
Dit veelzijdige opnameapparaat heeft een SD-kaartsleuf, waarmee u video direct op een kaart kunt opnemen, zonder het opnameapparaat op uw computer te hoeven aansluiten. Het is de perfecte manier om tijd te besparen, terwijl u ondersteuning van niet op Windows® gebaseerde platforms toevoegt zoals Mac-computers of AndroidT tablets. Software wordt ook meegeleverd zodat u content kunt streamen of opnemen met uw Windows-computer; u kunt de software ook gebruiken om via het internet te streamen met behulp van YouTubeT Live Events.

Voor probleemloos videostreamen heeft het opnameapparaat een geïntegreerde RJ45 netwerkpoort waarmee u het opnameapparaat direct op uw router of switch kunt aansluiten. Met deze standalone netwerkverbinding kunt u onmiddellijk streamen naar uw videobron via het internet met streamingdiensten zoals Twitch®.

Gebruiksvriendelijke software
Het apparaat codeert in H.264, 's werelds meest gebruikte video codec, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw video-opnames compatibel zijn met bijna elk apparaat platform, zonder dat bewerking of conversie noodzakelijk is. H.264 wordt ook breed ondersteund door de meeste softwareprogramma's waaronder Adobe® Premiere® en Windows Media® Encoder.

Bovendien kunt u met de software ook screenshots maken, opnames inplannen en uw videobron direct streamen via het internet. De software is compatibel met NTSC- en PAL-systemen, en dus perfect voor professionele video-archiveringsapplicaties waarbij de mediabronnen van project tot project kunnen verschillen.

Probleemloze bediening
Met dit apparaat kunt u met een eenvoudige druk op de knop video opnemen met behulp van de meegeleverde software, of - in de standalone modus - met een drukknop video opnemen en streamen. De geïntegreerde videodoorvoerpoorten maken het bekijken van realtime video mogelijk, terwijl u content opneemt of streamt.

Voor maximale mobiliteit is het opnameapparaat voorzien van USB-voeding, zodat u geen extra netadapter hoeft te gebruiken of een beschikbaar wandcontact moet zoeken.


Let op! Dit USB-video-opnameapparaat is niet geschikt voor het opnemen van digitaal gecodeerde inhoud. Bij het streamen van standalone video zonder de pc-software is de maximaal ondersteunde resolutie 720p. Het aparaat levert opnames in een .M2TS format.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.