Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative T3250W 2.1 speakerset

568175
Beoordeling
Artikelnummer568175
Fabrikantcode51MF0450AA000
EAN code5390660186325
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Creative T3250 Wireless 2.1 Draadloos desktopluidsprekersysteem met Bluetooth

Het draadloos streamen van audio naar de Creative T3250 Wireless-desktopluidspreker is heel eenvoudig, dankzij de handige Bluetooth-knop op de audiobedieningseenheid. Andere handige knoppen, zoals AAN/UIT en volumeregeling, zijn door hun ergonomische plaatsing ook altijd binnen handbereik.

Geniet van een natuurlijk klinkend geluid
De Creative IFP (Image Focusing Plate) in de satellieten is voorzien van verbeterde wijde poortbuizen rondom de drivers. De IFP zorgt voor een breder akoestisch stereopunt en verbetert de sonische directiviteit en weergave naar het luistergebied. Zo krijgt uw muziek meer focus, zonder in te leveren op toonnauwkeurigheid.

Compact systeem dat een groot geluid levert
De T3250 Wireless-satellieten zijn ook ontworpen om u meer middenbas te geven, ondanks de compacte behuizing. Onze DSE (Dual Slot Enclosure) maakt dit mogelijk. De poortbuis bestaat uit twee aparte sleuven. De T3250 Wireless kan hierdoor profiteren van één lange poortbuis die een luidere geluidsweergave biedt, wat resulteert in een verbeterde frequentieverdeling van het systeem.

Net dat beetje extra
Geniet van een superieur basgeluid uit de speciaal afgestelde downfiring subwoofer met grote wijde poortbuis die groots presteert bij de lage tonen van films, games en bascentrische muziek.

Producteigenschappen Creative T3250W 2.1 speakerset

Kenmerken

Speakersetup
2.1
Portable
Afstandsbediening

Speakers

Vermogen
0 W RMS
Frequentie bereik

Aansluitingen

Type aansluiting
3.5mm
Audio-in

Netwerk

Bluetooth

Design

Kleur
Zwart

Gerelateerde artikelgroepen Creative T3250W 2.1 speakerset

Audiokabels
Klik hier voor Audiokabels
 
Audio/Video accessoires
Klik hier voor Audio/Video accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.