Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Bamboo Stylus solo4, blue

568918
Bamboo Stylus solo4, blue | CS-190BBamboo Stylus solo4, blue | CS-190BBamboo Stylus solo4, blue | CS-190B
Beoordeling
Artikelnummer568918
FabrikantcodeCS-190B
EAN code4949268619912
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Navigeer en schrijf vloeiend op touchscreens
Goede ideeën komen altijd wanneer u ze het minst verwacht . Maak snelle notities of eenvoudige doodles op uw touchscreen device met Bamboo Solo - altijd en overal. De stylus heeft een ergonomisch, perfect uitgebalanceerd driehoekig design en een nauwkeurige carbon fiber tip voor een authentieke pen ervaring.

Trakteer uzelf op de functionaliteit , kwaliteit en stijl
Geniet van het nieuwe ergonomische driehoekige design, de soft-touch oppervlak en nauwkeurige carbon fiber tip van de Bamboo Solo voor een natuurlijk en comfortabel schrijf gevoel.

Perfect voor snelle notities , ideaal voor eenvoudige krabbels , handig voor het spelen van games
Deze essentiële stylus is ideaal voor een krabbelen, schrijven en tekenen op alle apparaten met touchscreen. Wanneer je een leuk idee of gedachte hebt gebruik dan de Bamboo Solo om snel notities te maken of maak eenvoudig doodles op uw touchscreen toestel. Haal het beste uit je stylus met de gratis Bamboo Paper app en de Wacom Inkspace service! De stylus laat u ook met grote nauwkeurigheid navigeren op uw touchscreen en is daardoor ook geschikt voor het spelen van games, Game on!



Producteigenschappen Bamboo Stylus solo4, blue

Pen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.