Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

BELKIN Belkin PET Screen Protector - 2 p

569680
Beoordeling
Artikelnummer569680
FabrikantcodeF8W764BT2
EAN code0745883727070
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Transparante beschermfolie voor iPhone 7 Plus


Deze gavanceerde beschermfolie voor de iPhone 7 Plus is buitengewoon sterk en helder, en voldoet aan de optometrische normen. Het resultaat is een kristalheldere screenprotector dat jouw display tegen beschadiging beschermt zonder dat je er last van hebt.


De meest heldere bescherming


De TrueClear technologie zorgt ervoor dat de beschermfolies licht nauwkeurig en gelijkmatig doorlaat en biedt daardoor zelfs een helderder en levendiger beeld dan de HD-producten van andere fabrikanten.


Marktleider in zichtbaarheid


Onze beschermfolies worden getest op optische precisie en helderheid aan de hand van dezelfde methoden die opticiens gebruiken voor brillenglazen. Uit deze tests en uit externe gegevens komen de TrueClear screenprotectors voor de iPhone 7 Plus naar voren als marktleider op het gebied van zichtbaarheid.


Snel en eenvoudig aan te brengen


De beschermfolie voor de iPhone 7 Plus is snel en eenvoudig aan te brengen. Maak eerst jouw scherm schoon met het meegeleverde reinigingsdoekje en de stofverwijderaar, haal vervolgens het folie los van de ondergrond en breng het aan op jouw scherm. Gebruik tot slot het meegeleverde gladstrijkkaartje om vouwen en luchtbelletjes weg te strijken.


Geschikt voor hoesjes


De screenprotectors passen precies op het scherm van jouw iPhone 7 Plus en zijn geschikt voor alle hoezen, zodat jouw apparaat 360-ª beschermd wordt.


Beperkte levenslange garantie


Alle TrueClear beschermfolies voor de iPhone 7 Plus worden geleverd met een beperkte levenslange garantie. Mocht jouw beschermfolie dus ooit beschadigd raken, dan kunt je het terugsturen en zal Belkin het vervangen.

Producteigenschappen BELKIN Belkin PET Screen Protector - 2 p

Type compatibiliteit
iPhone 6+/6S+/7+/8+

Kenmerken

Merk compatibiliteit
Apple

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.