Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ADATA USB->microUSB oplaadkabel voor And

569887
Beoordeling
Artikelnummer569887
FabrikantcodeAMUCAL-100CMK-CRD
EAN code4712366965287
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Omkeergemak op Micro USB-kabels - ideaal voor Android en Windows apparaten! Een standaard Micro USB-plug aan een kant en een omkeerbare USB-aansluiting aan de andere, wat betekent dat het aansluiten van mobiele apparaten op notebooks, desktops en opladers sneller en eenvoudiger gaat zonder te stoppen om te kijken welke kant boven moet! Premium aluminium behuizing vermindert EMI en meerlagige gevlochten hoezen bieden meer bescherming. Stug 2,4A-nominale koperen draden zorgen voor snel opladen en gegevensoverdracht. Kies uit 7 stijlvolle kleuren en gebruik een slimmere USB!

Omkeerbaar ontwerp zorgt voor een betere USB
Decennia lang worstelden mensen overal met het klassieke USB-dilemma: maakt hij de eerste keer contact of moet ik de plug controleren? Niet meer! Begroet de omkeerbare USB en begin aan een sneller en mobieler leven.

Sluit aan bij uw persoonlijke stijl
Maak een modebewust punt en kies uw favoriete kleur uit deze 7: donker zwart, blauw, paars, rood, goudkleurig, zilverkleurig en rose goudkleurig. Het is uw leven, uw stijl en uw keuze.

Snel opladen en gegevensoverdracht met 2,4A
Wij gebruiker zorgvuldig geselecteerd koper in grote 24AWG draden, nominaal voor een hoge 2,4A stroom. Materiaal en bouw van kwaliteit zorgt voor consistent extra snel opladen en levering van gegevens, en sluit onzuiverheid en onderbreking uit om u geheel betrouwbare bediening te bieden.

Het stugge doch stijlvolle model: ontmoet onze kabels
Generieke micro USB-kabels buigen, kronkelen en raken in de war. Na verloop van tijd raken de binnenste kabels beschadigd, wat leidt tot verslechterd opladen en overdragen van gegevens. Wij voorkomen deze problemen met stugge en duurzame kabels meteen geweven metalen vlecht. Zij gaan exponentieel langer mee, behouden hun topprestaties en hebben een aantrekkelijk ontwerp.

Brede compatibiliteit met Android apparaten
ADATA techniek laat nieuwe omkeerbare pluggen met bestaande USB-poorten werken. Ze zijn compatibel met Android smartphones, tablets, notebooks en desktops voor maximale bruikbaarheid. Verplaats gegevens zonder belemmering en houd mobiele apparaten met groot gemak opgeladen.

Producteigenschappen ADATA USB->microUSB oplaadkabel voor And

Kenmerken

Aansluiting 1
USB A
Aansluiting 2
Micro USB-B
Kleur
Rood

Gerelateerde artikelgroepen ADATA USB->microUSB oplaadkabel voor And

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 
Lightning kabels & adapters
Klik hier voor Lightning kabels & adapters
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.