Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Wacom Intuos 3D

570443
Wacom Intuos 3D | CTH-690TK-NWacom Intuos 3D | CTH-690TK-NWacom Intuos 3D | CTH-690TK-NWacom Intuos 3D | CTH-690TK-NWacom Intuos 3D | CTH-690TK-NWacom Intuos 3D | CTH-690TK-NWacom Intuos 3D | CTH-690TK-N
Beoordeling
Artikelnummer570443
FabrikantcodeCTH-690TK-N
EAN code4949268619547
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (bij iDEAL of vooruitbetaling in NL)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar
Geef je ideeën vorm met Intuos 3D
Klaar voor 3D-kunst? Met de Intuos 3D krijgen je ideeën vorm. Gebruik de drukgevoelige Intuos-pen en de krachtige ZBrushCore-software om je 3D-model digitaal te beeldhouwen en te schilderen. Deel het resultaat, gebruik het in andere creatieve toepassingen of print het met een 3D-printer. Met templates en Wacom-onlinetraining biedt de Intuos 3D alles wat je nodig hebt om te beginnen.

De Intuos 3D is eenvoudig om mee te leren werken, maar ook krachtig genoeg om je verbeelding vast te leggen. De gebruikersvriendelijke ZBrushCore-software is van de Pixologic-ontwikkelaars van ZBrush; de vooraanstaande 3D-ontwerpsoftware die wereldwijd door film- en gamestudio's wordt gebruikt. Begin met een template of object en al snel kun je bijna alles ontwerpen en schilderen wat je je kunt voorstellen. Verplaats, zoom en kantel je model terwijl je werkt met de multi-touch tablet. Er zijn online leerprogramma's en video's voor inspiratie en instructie. De ExpressKeys op je tablet hebben tijdsbesparende sneltoetsen die zijn ontworpen voor modelleren in 3D. Creëren in 3D is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Alles wat je nodig hebt in één creatieve box
Wat je ook voor ogen hebt, de Intuos 3D helpt je het te bereiken. Alles wat je nodig hebt om 3D-kunst te creëren, zit in één verpakking. Elke 3D-pentablet van Wacom-kwaliteit bevat downloadbare ZBrushCore 3D-software en online leerprogramma's. Met één instrument creëer je 3D-kunst van a tot z.

De installatie is simpel. Sluit een enkele USB-kabel aan op je Mac of pc. Installeer het stuurprogramma, registreer je en download de creatieve 3D-software. De gebruiksvriendelijke ZBrushCore-software wordt naadloos geïnstalleerd. Nu ben je klaar om te beginnen met creëren. Het duurt niet lang voordat je de Intuos 3D van haver tot gort kent.

Je kunst in een andere dimensie
Creëer karakters, modellen, speelgoed of sieraden. Deel je ideeën, print ze in 3D of gebruik ze in verschillende, creatieve toepassingen. Met de Intuos 3D heb je alles wat je nodig hebt, zodat je kunst een geheel nieuwe dimensie krijgt.

De Intuos 3D is een scherp ontworpen kunsttablet van uitzonderlijke kwaliteit die netjes in een laptoptas past. Zijn formaat biedt een canvas dat groot genoeg is voor modelleren in 3D met ZBrushCore-software. Of gebruik de Intuos 3D als instrument voor al je andere creatieve activiteiten, zoals tekenen, foto's bewerken of stripboeken maken.

Probeer iets nieuws met de Intuos 3D. Bekijk je ideeën op een andere manier. Beginnen is gemakkelijk en ophouden is bijna onmogelijk.

Download de laatste drivers voor je Wacom Intuos om opmimaal gebruik te maken van alle features. Wist je dat je met de nieuwste Intuos driver o.a. 2048 drukniveaus hebt i.p.v. 1024? Download de laatste drivers hier
• Je kunst in een andere dimensie met de drukgevoelige pen, tablet en meegeleverde ZBrushCore 3D-software.
• Vervangt je muis en tovert je computer om in een digitale werkplek.
• De drukgevoelige pen zonder accu stelt de dikte van je beeldhouwinstrumenten af, afhankelijk van hoe hard je op de pen drukt.
• Verplaats, zoom of kantel je creaties met je vingers via multi-touch-gebaren.
• Geleverd met een waardevol 3D-pakket met: ZBrushCore-software van Pixologic - de maker van de gerenommeerde, professionele 3D-beeldhouwsoftware -, online templates en leerprogramma's.
• Vier instelbare ExpressKeys bieden snel toegang tot je favoriete sneltoetsen, zoals ongedaan maken of kopiëren/plakken.
• Voor de Mac of de pc en werkt met elk softwareprogramma.
• Middelgrote tablet, 275 x 217 mm (10,8 x 8,5 inch), maakt meer armbewegingen mogelijk, maar past nog steeds handig in een laptoptas en kan voor links- of rechtshandigen worden ingesteld.


Producteigenschappen Wacom Intuos 3D

Vergelijk product
TypePen Tablet
Draadloos
Touch bediening
Programmeerbare knoppen
Schermformaat0.0"
Schermresolutiepx
Volledige PC
Processor
Werkgeheugen0GB
Opslagcapaciteit0GB
Afmetingen216x135mm
Gewicht0.48kg

Gerelateerde artikelgroepen Wacom Intuos 3D

Tekentablet accessoires
Klik hier voor Tekentablet accessoires
 
 

Links met betrekking tot Wacom Intuos 3D

.   http://www.wacom.com/nl-nl/products/pen-tablets/intuos-3d


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.