Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Terratec Cinergy TC Stick HD

571274
Terratec Cinergy TC Stick HD | 160649
Beoordeling
Artikelnummer571274
Fabrikantcode160649
EAN code4040895606495
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met de Terratec Cinergy TC Stick verander je je laptop, netbook of desktop computer in een televisie met ingebouwde videorecorder en vele andere functies. Of je nou met vrienden een serie wil kijken, het laatste nieuws van de beurs wil volgen op je werk of een voetbalwedstrijd wil kijken terwijl je niet thuis bent maar wel je laptop bij je hebt, alles is mogelijk. Met deze stick kijk je tv wanneer het jou uitkomt.
Daarnaast kun je ook het programma dat je aan het kijken bent opnemen zodat je later verder kunt kijken. Of alle afleveringen van je favoriete serie opslaan en alles in één keer kijken. Het is zelfs mogelijk midden in het programma te pauzeren, om een paar minuten later weer verder te kijken. Met deze stick zit je niet meer vast aan de standaard tv-tijden, maar kijk je wanneer jij dat wilt.

Producteigenschappen Terratec Cinergy TC Stick HD

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A

Afstandbediening
DVB-C
DVB-S
DVB-T
Analoog
Radio

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.