Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Philips 240B7QPJEB 24" monitor

571743
Philips 240B7QPJEB 24" monitor | 240B7QPJEB/00Philips 240B7QPJEB 24" monitor | 240B7QPJEB/00Philips 240B7QPJEB 24" monitor | 240B7QPJEB/00
Beoordeling
Artikelnummer571743
Fabrikantcode240B7QPJEB/00
EAN code8712581740009
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Philips LCD 24" Monitor met PowerSensor is een 24" monitor die gebruik maakt van IPS-technologie. Hierdoor geniet je van een brede kijkhoek van 178° waardoor je het scherm vanuit bijna iedere hoek kan zien, zelfs in een draaimodus van 90°.

Het Edge-to-Edge scherm zorgt voor minimale afleiding dankzij de zeer smalle randen, waardoor het scherm ook uitermate geschikt is om naast andere schermen te plaatsen zonder last te hebben van de randen.

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van het scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kun je verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die jij gebruikt. Afhankelijk van je keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

De LowBlue-modus maakt gebruik van slimme softwaretechnologie om schadelijk blauw licht met een korte golflengte te verminderen, zodat je ogen niet beschadigd raken. En met de trillingsvrije technologie raken je ogen minder snel vermoeid, wat zorgt voor meer kijkplezier.

Tot slot zorgt PowerSensor ervoor dat je bespaart op energiekosten. De ingebouwde infraroodsensor die onschadelijke infraroodsignalen uitzendt en ontvangt bepaalt of de gebruiker aanwezig is. Zodra je wegloopt van het bureau, wordt de helderheid van de monitor verlaagd. De energiekosten worden zo met meer dan 80% verlaagd en de levensduur van de monitor wordt verlengd.

Producteigenschappen Philips 240B7QPJEB 24" monitor

Beeldscherm

Formaat scherm (max.)
24.0 "
Resolutie
1920 x 1200 px
Resolutie type
Full HD+
Beeldverhouding
16:10
Soort paneel
IPS
Kijkhoek
178 graden
Contrast
1000:1
Helderheid
300 cd/m2
Reactietijd
5 ms
Curved
Touchscreen
HDCP

Beeldschermeigenschappen

AMD FreeSync
NVIDIA G-SYNC

Poorten & interfaces

D-Sub (VGA)
Aantal D-Sub (VGA) poorten
1
DVI
HDMI
Aantal HDMI poorten
1 x
DisplayPort
Mini DisplayPort
Aantal Displayport aansluitingen
1 x
Thunderbolt

Audio

Speakers

Ergonomie

In hoogte verstelbaar
Draaibaar

Kenmerken

VESA
100x100 mm

Energie

Stroomverbruik
0 Watt

Design

Kleur
Grijs

Gewicht en omvang

Breedte
533 mm
Diepte
257 mm
Hoogte
514 mm
Gewicht
4.1 kg

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC,Audio (3.5mm),DisplayPort,VGA

Gerelateerde artikelgroepen Philips 240B7QPJEB 24" monitor

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
 
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
Monitor / TV armen & beugels
Klik hier voor Monitor / TV armen & beugels
 
Video Adapters
Klik hier voor Video Adapters
 
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een monitor kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van uw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.