Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington VeriMark Fingerprint Auth Key

574112
Kensington VeriMark Fingerprint Auth Key | K67977WWKensington VeriMark Fingerprint Auth Key | K67977WW
Beoordeling
Artikelnummer574112
FabrikantcodeK67977WW
EAN code0085896679776
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Kensington breidt haar expertise op het gebied van beveiliging uit met databeveiliging via biometrische authenticatie. De VeriMark Fingerprint Authentication Key is de eerste USB vingerafdruksleutel op de markt die zowel Windows Hello en Fast IDdentity Online (FIDO) universele 2nd-factor authenticatie (U2F) ondersteunt. Het product is ontwikkelt om op eenvoudige wijze, best-in-class biometrische authenticatie te bieden. De VeriMark Fingerprint Key biedt bescherming tegen ongeauthoriseerde toegang, tevens wordt de best mogelijke bescherming cyber security geboden voor de hedendaagse cloud-gebaseerde wereld.

De compacte VeriMark Fingerprint Key is slechts 8x4mm groot en integreert de kleinste touch sensor van Synaptics. Synaptics is baanbrekend met zijn Natural ID oplossingen waarbij biometrie en geavanceerde encryptie worden gecombineerd in een serie vingerafdruk-authenticatie sensoren, waardoor applicaties kunnen worden voorzien van hoog niveau beveiliging en gebruiksgemak.

Producteigenschappen Kensington VeriMark Fingerprint Auth Key

Kenmerken

Kleur
Zwart

Gerelateerde artikelgroepen Kensington VeriMark Fingerprint Auth Key

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Laptoptassen
Klik hier voor Laptoptassen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.