Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

VEGAS Movie Studio 14 Platinum

574475
Beoordeling
Artikelnummer574475
Fabrikantcode4017218112209
EAN code4017218112209
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Met VEGAS Movie Studio Platinum als uw creatieve partner, worden uw videoclips en digitale foto's omgezet in blijvende herinneringen. Pro-level bewerkingsgereedschappen die eenvoudig in gebruik zijn, samen met flitsende titels en effecten bieden pure inspiratie, niet enkel videobewerkingssoftware.

Een serieuze, creatieve bewerkingsomgeving
Ontworpen voor snelle bewerking en verbeterde creativiteit, VEGAS Movie Studio Platinum stelt u in staat uw creatieve proces met veelzijdige bewerkingsgereedschappen en een ongelooflijk krachtige serie functies.

Pas uw workflow aan
Pas de gebruikersinterface aan uw workflow aan en maximaliseer uw efficiëntie. Sla aangepaste venster lay-outs voor specifieke taken op zoals het bewerken, geluidsopname, en afwerking. Aangepaste, gepersonaliseerde workflow lay-outs maken eenvoudige videobewerking mogelijk, zelfs met robuuste, geavanceerde gereedschappen.

Multicamproductie
U hebt het in de hand! Combineer vier camera's tot een afzonderlijke tijdlijn-clipevenement. Schakel tussen vier verschillende camerahoeken met een klik van uw muis om een intrigerende multicamproductie te creëren. Het videopreview-venster laat alle vier camerastreams op hetzelfde moment zien. U bepaalt welke hoek u laat zien en wanneer. Schakel tussen de vier hoeken in realtime wanneer u de film bekijkt. Maak dan de timingaanpassingen of pas de volgorde van uw opnames aan om uw voltooide product te perfectioneren.

Een creatieve manier om van scène naar scène te schakelen
Ga van een scène naar de volgende met een sprong, een beweging of een wijziging van kleur. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wat het maken van overgangen van NewBlueFX leuk maakt. Krijg snel creatieve resultaten met de ingebouwde presets of grijp een of meer van de parameters om uw eigen nieuwe draai aan deze bekroonde video-overgangen te geven. VEGAS Movie Studio videobewerkingssoftware en NewBlueFX: een perfecte, creatieve combinatie.

Bewogen video's herstellen
Video draait volledig om actie! Actie betekent beweging die niet altijd helemaal stabiel is. Aan de slag! Monteer uw camera op uw fiets, boot, slee of surfboard en leg elke spannende beweging vast. Geavanceerde beeldstabilisatie, aangedreven door toonaangevende Mercalli V2 beeldstabilisatietechnologie van ProDAD, zet wankele prestaties om in vloeiende video.

Uw kleuren optimaliseren
Verduidelijking van de schaduwen, de middentonen verbeteren, stel uw wit in op zuiver wit. De kleurcorrectiefilter biedt een eenvoudig te gebruiken driewielige interface en geeft u volledige controle over uw kleuren, verzadiging en verbeteringen. Focus op een punt en pak een bepaalde kleur met de secundaire kleurcorrectie, terwijl u andere kleuren onveranderd laat. Verander die kleur naar een andere tint of zorg dat hij opvalt, terwijl u alle andere kleuren omzet in zwart en wit. Maak gebruik van een breed scala aan extra kleurcorrectiefilters om saaie video's levendig te maken of speciale kleureffecten te creëren.

Optimaliseer uw video met muziek
Ontworpen voor gemakkelijk voor een filmeditor, maar met functies die de pro-muzikant verwacht, Music Maker-software biedt precies wat u nodig hebt om een aangepast muzieknummer voor uw video te maken. Bouw spanning op, voeg romantiek toe en draai de emotionele factor open met muziek. Maak het basisarrangement met loops, voeg software-instrumenten toe, voeg uw stem toe en zet het dan allemaal in elkaar samen met professionele effecten en masteringgereedschappen.

Auteur van een dvd of een high-definition Blu-ray Disc
Maak dvd's en prachtige high-definition Blu-ray Discs met een afspeelknoppen, menunavigatieknoppen, surround-sound audio en Hollywoodachtige titels. Kies uit meer dan 100 wide-screen sjablonen met hoge resolutie. Voeg hoofdstukmarkers toe om specifieke scènes te lokaliseren. Voeg bijschriften en ouderlijk toezicht toe. Preview en test al uw films en knoppen voordat u uw disk brandt. Een dvd of high-definition Blu-ray Disc vormt een perfect cadeau voor vrienden en familie.

Belangrijkste functies
• Eenvoudig te gebruiken drag & drop-bewerking
• Multicam-montagegereedschappen
• Automatisch slideshow maken
• Support voor High Definition en 4K video
• Op het frame nauwkeurige previewbewerking met hoverscrubtechnologie
• Ondersteuning voor high DPI-monitoren
• Ondersteuning van AVC/MP4-formaat voor optimale streaming
• Beeld-in-beeld-creatiegereedschappen


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.