Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech G433 Gaming Headset - Rood

575487
Logitech G433 Gaming Headset - Rood | 981-000652Logitech G433 Gaming Headset - Rood | 981-000652Logitech G433 Gaming Headset - Rood | 981-000652
Beoordeling
Artikelnummer575487
Fabrikantcode981-000652
EAN code5099206070486
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Gaming audio in het dagelijks leven
PC gamers verwachten fantastische audioprestaties. En dat mag ook, want in elke nieuwe game krijg je nóg beter geluid en design. De Logitech G433 7.1 surround gaming headset is een geheel nieuw concept in headsets, met alle geavanceerde gamingfuncties en een lichtgewicht, comfortabel ontwerp dat ook bij de rest van je leven past.

DTS 7.1 Surround Sound Positional Audio
Voor een volledig allesomvattende en levensechte geluidsbeleving heeft Logitech samengewerkt met DTS voor meesterlijke positionele audio van 360°*. De Logitech G433 7.1 surround gaming headset geeft de game-omgeving realistisch weer zodat je je teamgenoten, vijanden en de buit rondom je heen kunt horen en vinden. Sluit de meegeleverde DAC aan op je pc en gebruik Logitech Gaming Software om het geluid volledig naar wens aan te passen. Je kunt zelfs verschillende geluidsprofielen aanmaken voor elke game (of app).

*Met de meegeleverde USB-converter voor digital audio kan de DTS Headphone:X op de pc worden gebruikt, waarvoor Logitech Gaming Software vereist is (te downloaden via logitech.com/downloads)

Geavanceerde Pro-G audiodriver - ontworpen voor maximale prestaties
De Pro-G audiodrivers zijn gemaakt van een geavanceerde hybride materiaal dat, samen met je audioprofielen, voor rijke, diepe bassen, heldere hoge tonen, precieze treble en minimale vervorming zorgt. Luister naar een krachtig en helder geluid in je games en ervaar realistische precisie, precies zoals de ontwerpers het wilden. De Logitech G433 tilt de Pro-G naar een hoger plan. Een akoestische poort achter de driver resoneert en versterkt voor een verbazingwekkend dynamisch bioscoopgeluid.

Lichtgewicht comfort door oorkussentjes met sportgaas
De oorkussentjes met sportgaas zijn gemaakt voor gamingmarathons, passen rond het oor en geven net genoeg druk om comfortabel te blijven, goed te ademen en stevig op hun plaats te blijven zitten. Bovendien worden extra zachte oorkussentjes van microvezel meegeleverd zodat je zelf kunt kiezen uit verschillende stijlen en draagcomfort.

Compatibel met consoles - elke game verdient geweldige audio
Nintendo Switch, PS4, Xbox One, smartphones en tablets krijgen een upgrade met de geavanceerde audio en ruisonderdrukkende G433-armmicrofoon. Je kunt de meegeleverde audiokabels zo aansluiten op de controllers van de meeste consoles.**

** Voor sommige controllers is een adapter nodig om een audiokabel op de ingang aan te sluiten

Let Op!: Deze headset ondersteunt geen 7.1 surround sound op PS4 of XBox One

Afneembare armmicrofoon en verwisselbare kabels
De Logitech G433 gaming headset is gecertificeerd door Discord en wordt geleverd met een afneembare armmicrofoon en verwisselbare kabels zodat je je gamingheadset voor pc of console snel kunt omtoveren in een hoofdtelefoon om onderweg met je smartphone of tablet te gebruiken. Sluit de ruisonderdrukkende armmicrofoon en gamingkabel opnieuw aan, en de Logitech G433 headset verandert weer in een complete gamingheadset.

Alles wat je nodig hebt voor geavanceerde gamingaudio
De Logitech G433 7.1 surround gaming headset is het totaalpakket. Profiteer van de geavanceerde game-ervaring en beperk het gewicht en de ruimte meer dan u ooit voor mogelijk hield. Je kunt de extra oorkussentjes, armmicrofoon met micro-popfilter, beide kabels en USB-geluidskaart opbergen in de opberghoes en luisteren waar je maar wilt.

Producteigenschappen Logitech G433 Gaming Headset - Rood

Surround
7.1
Bediening

Design

Kleur
Rood
Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Alternatieve producten

Artnr Omschrijving Ga Prijs
575486 Logitech G433 Gaming Headset, 7.1, Zwart 24 € 124,00

Gerelateerde artikelgroepen Logitech G433 Gaming Headset - Rood

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.