Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Apple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB

575620
Apple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB | MQDW2NF/AApple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB | MQDW2NF/AApple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB | MQDW2NF/AApple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB | MQDW2NF/AApple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB | MQDW2NF/AApple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB | MQDW2NF/AApple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB | MQDW2NF/A
Beoordeling
Artikelnummer575620
FabrikantcodeMQDW2NF/A
EAN code0190198471123
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Apple laat met de nieuwe iPad Pro zien dat je geen laptop meer nodig hebt. De nieuwe tablet is krachtiger dan de meeste pc-laptops maar tegelijkertijd eenvoudig. Samen met iOS en de App Store wordt de nieuwe iPad Pro een apparaat dat klaar is voor iedere situatie.

Multitasking en Multi-Touch


De iPad pro is een echte alleskunner met de nieuwste versie van iOS, waardoor het nog makkelijker wordt om alles met « «n apparaat te doen. Of je nu een spannende 3D-game speelt of boeken leest in iBooks, alles reageert en voelt soepeler dan ooit. In iOS 11 kun je met de nieuwe Dock heel eenvoudig apps en bestanden openen. Met de Slide Over of Split View functie blijven meerdere apps actief. Zo kunnen er dus meerdere applicaties tegelijkertijd gebruikt worden. Met iPad Pro en iOS 11 doe je alles wat je graag doet. Tegelijkertijd.

Retina scherm


Het display van de nieuwe iPad Pro heeft nu een refresh-rate van 120 Hz. Films en videoÈÃÍs zien er hierdoor fantastisch en soepel uit. En nu kun je gamen zonder vervelende haperingen. Door de verbeterde helderheid kun je alles nog scherper zien dan voorheen. De speciale antireflectie coating van Apple maakt het mogelijk om de iPad Pro overal te gebruiken. Binnen of buiten. De display is bijna 20 procent groter dan dat van het 9,7 inch model.

Design


Ondanks alle vernieuwingen en veranderingen is het design van de iPad Pro nog altijd compact en ligt. De tablet is hierdoor makkelijk mee te nemen. Waar je ook bent, je krijgt alles voor elkaar. Koppel dit met iOS 11 dat dit najaar uitkomt en een batterij die de hele dag meegaat, en je hebt de beste iPad dat Apple tot nu toe ontworpen heeft. Je kunt de iPad Pro nog completer maken door de ruime keuze aan accessoires, zoals de Apple Pencil en de Smart Keyboard.

Producteigenschappen Apple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB

Beeldscherm

Grootte scherm
10.5 inch
Resolutie
2224x1668
Type aanraakscherm
Capacitief

Netwerk

WiFi
Bluetooth

Software

Besturingssysteem
IOS 10.3.2

Navigatie

GPS

Gewicht en omvang

Gewicht
469 gram

Gerelateerde artikelgroepen Apple 10.5-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB

Opladers voor mobiele apparatuur
Klik hier voor Opladers voor mobiele apparatuur
 
Tablet Hoesjes
Klik hier voor Tablet Hoesjes
 
Tablet Screenprotectors
Klik hier voor Tablet Screenprotectors
Tablet Standaards
Klik hier voor Tablet Standaards
 
Powerbanks
Klik hier voor Powerbanks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.