Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster T3PA Pro Pedals, Add-On

575833
Thrustmaster T3PA Pro Pedals, Add-On | 4060065Thrustmaster T3PA Pro Pedals, Add-On | 4060065Thrustmaster T3PA Pro Pedals, Add-On | 4060065
Beoordeling
Artikelnummer575833
Fabrikantcode4060065
EAN code3362934001285
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Thrustmaster T3PA Pro Pedals Add-On zijn de pedalen die nodig zijn om de winst binnen te slepen, race na race. De pedaalset is volledig van staal: van de 3 pedalen tot de voetsteun met anti-slip reliëf. Met zijn gewicht van meer dan 7 kilogram levert hij optimale stabiliteit, en dankzij de geavanceerde remmogelijkheden bezitten deze pedalen over alles wat vereist is om de beste tijd neer te zetten.

100% verstelbaar
De T3PA Pro is volledig verstelbaar zodat je altijd rijdt met jouw gewenste instellingen. De tussenruimte tussen de pedalen is verstelbaar met 3 mogelijke standen per pedaal, de hellingshoek met twee mogelijke standen per pedaal en de hoogte van de pedalen met 4 mogelijke standen voor het gaspedaal en 3 mogelijke standen voor het rem- en koppelingspedaal. Dankzij het unieke ontwerp is ook de voet van de pedaalset verstelbaar, waardoor de pedalen in twee standen gezet kunnen worden. Kies voor staande pedalen zoals in de F1 of geef de voorkeur aan de GT modus met hangende pedalen.

Optimale remkracht
De drukkracht kan naar eigen voorkeur ingesteld worden tussen 7 en 10 kilogram. De T3PA Pro Pedals beschikken echter over twee verschillende verwijderbare brake mods voor het rempedaal, waardoor zijn remmogelijkheden direct vergroot worden. De mods worden onder het rempedaal gemonteerd en zijn instelbaar om zo de optimale remkracht te creëren.
De Spring Brake Mod is gemaakt van een extra drukveer en geeft je de mogelijkheid om de drukkracht in te stellen tussen 14 en 16 kilogram. Met de Conical Rubber Brake Mod kan de drukkracht naar eigen voorkeur ingesteld worden tussen 20 en 30 kilogram. Deze mod bestaat uit een conische stop gemaakt van hoogwaardig en compact rubber, voor een authentiek remgevoel en een ultra-progressieve weerstand wanneer het rempedaal helemaal wordt ingetrapt.

Compatible & Customizable
De Thrustmaster T3PA Pro is compatibel en te customizen met de meeste pedaalsets verkrijgbaar bij winkels die autosportaccessoires verkopen. Deze geavanceerde set is daarom dan ook in bijna iedere racing setup te gebruiken. Daarnaast is hij compatibel met alle racesturen in de Thrustmaster T-series:
- T300 RS / T300 Ferrari GTE
- T500 RS / Ferrari F1 Wheel Integral T500
- TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition / Ferrari 458 Spider Racing Wheel
- T300 RS GT
- TX Leather
- T-GT
- T150 RS
- T150 Pro
- TMX / TMX Pro
- TS-PC
- T150 Ferrari

Producteigenschappen Thrustmaster T3PA Pro Pedals, Add-On

Design

Soort apparaat
Pedalen

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
554886 Thrustmaster TH8A Add-On Shifter 24 € 185,00

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster T3PA Pro Pedals, Add-On

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.