Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus ROG Zenith Extreme, ATX, TR4, 8xDDR

576406
Beoordeling
Artikelnummer576406
FabrikantcodeROG ZENITH EXTREME
EAN code4712900799453
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
ASUS ROG ZENITH EXTREME
Meer dan een decennium geleden begon ROG met het oorspronkelijke Crosshair-moederbord voor Athlon 64 FX CPU's. Hun geschiedenis begon op AMD's high-end desktopplatform, en nu, met de X399-chipset & Ryzen Threadripper CPU, hebben ze de ROG Zenith Extreme. Vernoemd naar het hoogste punt van het hemellichaam, brengt de nieuwe Extreme geavanceerd overklokken, koeling en verlichting samen om de grenzen van droom-builds verder op te rekken. De ROG Zenith Extreme is klaar om te knallen.

Pas eigen favoriete LED-effecten aan met Aura, de intuïtieve software voor het regelen van de verlichting, om een prachtige meerkleurige gloed over de build te werpen via de briljante ingebouwde RGB LED's of via de twee on-board 4-pins aansluitingen aangesloten RGB-strips van de ROG Zenith Extreme - alle lichten perfect gesynchroniseerd. Start Aura en geniet van de creatieve vrijheid van negen verschillende verlichtingsprogramma's!

De ROG Zenith Extreme's DIMM.2-module is een meegeleverde uitbreidingskaart waarmee twee M.2 drives kunnen worden aangesloten via een DDR4-interface. Vervolgens kunt u een geheugenventilator toevoegen om koele lucht naar de M.2 drives te leiden, om zo throttling te voorkomen, wat maximale prestatie waarborgt.

ROG Zenith Extreme wordt geleverd met ROG Areion, de high-performance uitbreidingskaart die gebruikers verbindt met het nieuwe tijdperk van 10Gbps netwerken! Speciaal gemaakt voor de hoge eisen van power users en content creators die de grenzen op willen zoeken, is Areion vernoemd naar het mythologische paard met zijn legendarische snelheid. Het grote koellichaam houdt de kaart koel tijdens het overzetten van grote bestanden zoals 4K video's, en de ondersteuning voor tussenliggende 2.5G en 5G connectiviteit laat u de stap nemen naar snellere netwerken, voor maximale flexibiliteit. Kies de bandbreedte die past bij uw behoeften en geniet van ultralage latentie op elke snelheid.

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
576402 AMD Ryzen Threadripper 1950X, 3.4GHz / 4.0GHz 16C 36 € 686,00


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.