Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset

576835
ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset | 90YH00J1-M8UA00ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset | 90YH00J1-M8UA00ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset | 90YH00J1-M8UA00ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset | 90YH00J1-M8UA00
Beoordeling
Artikelnummer576835
Fabrikantcode90YH00J1-M8UA00
EAN code4712900395099
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Ultieme gaming om in op te gaan
De Asus ROG Centurion is een hoogwaardige, true 7.1 surround sound gaming-headset met 10 afzonderlijke drivers voor sensationele audio en nauwkeurige positionering, en een ruisonderdrukkende digitale microfoon voor kristalheldere in-game spraakcommunicatie. De headset is voorzien van een hifi-kwaliteit ESS-hoofdtelefoonversterker voor het leveren van realistische, indrukwekkende audio die games tot leven laat komen. Het meegeleverde plug-&-play USB-audiostation geeft onmiddellijke, volledige controle over uw audioervaring, voor superieur geluid en een onmiskenbare voorsprong op het slagveld.

De ROG Centurion onderscheidt zich van andere 7.1 gaming-headsets door zijn vijf afzonderlijke neodymium-magneten in elke oorschelp. Deze leveren ongelooflijk natuurgetrouwe true 7.1-kanaals surround sound. Met het oog op het behalen van optimale geluidskwaliteit hebben ROG-ontwerpers buitengewoon veel tijd en moeite besteed aan de fijnafstelling van de positie van elke driver en de precisie van de mechanica van de hoofdtelefoonkamers, voor het bereiken van optimale geluidskwaliteit en nauwkeurige positionering, ongeėvenaard door enige andere true 7.1 gaming-headset. Elk schot en elke voetstap is te horen met nauwkeurige positionering en verbluffende duidelijkheid, waardoor het slagveld tot leven komt. Met zijn uitzonderlijke engineering levert de ROG Centurion pittige, meeslepende audio, voor een ongeėvenaarde gaming-ervaring.

Haarzuivere Communicatie
De ROG Centurion wordt geleverd met een unidirectionele digitale microfoon, die gebruik maakt van een geoptimaliseerd geluidsverwerkingsalgoritme, voor het leveren van zuivere spraakkwaliteit van een niveau dat traditionele analoge microfoons niet kunnen bereiken. Uitgerust met een indrukwekkende signaal-ruisverhouding, uitgebreide breedband frequentierespons en hoge gevoeligheidsrating, levert de digitale microfoon haarzuivere spraakweergave, evenwichtige en natuurlijk klinkende vocale tonen, en pikt hij minimaal achtergrondlawaai op.
Het flexibele ontwerp van de microfoon maakt hem aanpasbaar aan de perfecte positie, en hij kan ook naar achteren worden gevouwen en vastgemaakt aan de oorschelp, voor gemakkelijk vervoer en bewaren.

Ultiem Comfort: Grote uitwisselbare oorschelpen en optimale klemkracht
Comfort is een sleutelonderdeel van een geweldige gaming-headset, maar wat als comfortabel wordt beschouwd, verschilt per persoon. Om aan te sluiten op de unieke voorkeuren van elke gamer, wordt de ROG Centurion geleverd met zowel ultrazachte, full-size traagschuim als zeer ademende, proteļneleren oorschelpen. Beide soorten kussens bieden geweldig veel comfort tijdens langdurige gaming-sessies, zonder vermoeide oren.
De hoofdband maakt bovendien gebruik van geoptimaliseerde klemkracht op basis van laboratoriumtests met behulp van een breed scala aan hoofdtypes en verbetert zo het draagcomfort nog meer.

• True 7.1 surround sound met 10 afzonderlijke audio drivers
• Ruisonderdrukkende digitale microfoon voor duidelijke communicatie
• Hi-Fi -kwaliteit ESS hoofdtelefoonversterker
• Volledige audiocontrole met Sonic Studio
• Twee sets uitwisselbare oorschelpen, passend bij de persoonlijke voorkeuren van elke gamer
• USB-audiostation met handige in-game audioregeling
• Exclusieve ROG-houder voor het bewaren van de headset wanneer deze niet wordt gebruikt

Producteigenschappen ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset

Surround
7.1
Bediening

Kenmerken

Kleur
Zwart

Design

Wireless

Hoofdtelefoon

Noise cancelling

Microfoon

Afneembare microfoon

Overig

Geschikt voor PC
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Gerelateerde artikelgroepen ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset

Headset Accessoires
Klik hier voor Headset Accessoires
 
 

Links met betrekking tot ASUS ROG Centurion 7.1 Gaming Headset

.   https://www.asus.com/nl/Headphones-Headsets/ROG-Centurion/


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.