Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Razer Basilisk Chroma Gaming Muis

577053
Razer Basilisk Chroma Gaming Muis | RZ01-02330100-R3G1Razer Basilisk Chroma Gaming Muis | RZ01-02330100-R3G1Razer Basilisk Chroma Gaming Muis | RZ01-02330100-R3G1
Beoordeling
Artikelnummer577053
FabrikantcodeRZ01-02330100-R3G1
EAN code8886419332329
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Razer lanceert de Basilisk muis met geavanceerde mogelijkheden voor spelers van first person shooter (FPS)-games. De muis is voorzien van een optische 5G-sensor met een nauwkeurigheid van 16.000 DPI en beschikt daarnaast over een verwijderbare handgreep die eenvoudige toegang biedt tot aanvullende muisacties. Door de scroll wheel met aanpasbare weerstand onderscheidt de Basilisk zich van alle andere FPS-muizen.

De Razer Basilisk is voorzien van een verwijderbare handgreep die eenvoudige toegang biedt tot aanvullende muisacties. De standaardconfiguratie van de handgreep stelt gamers in staat om hun DPI tijdelijk te verlagen. Op deze manier kunnen ze direct schakelen tussen schietgevechten op korte afstand met een hoge DPI en nauwkeurige schietacties bij een lage DPI. De handgreep is volledig programmeerbaar. Deze kan worden ingesteld voor onder meer push to talk en het oppikken van spelobjecten. De handgreep wordt in twee verschillende lengtes geleverd om ondersteuning te bieden voor spelers met korte en lange handen. Daarnaast wordt een rubberen duimstuk meegeleverd voor spelers die de muis liever zonder handgreep willen gebruiken.

De Razer Basilisk wordt ondersteund door Razer Synapse 3 (bčtaversie). Deze software dient als bedieningscentrum voor de muis. Gebruikers kunnen hiermee knopfuncties toewijzen, de muis kalibreren voor de ondergrond en de verlichtingseffecten van Razer Chroma bedienen. Deze gepersonaliseerde instellingen kunnen worden opgeslagen op de muis of in de cloud met Hybrid On-board en Cloud Storage.7

Producteigenschappen Razer Basilisk Chroma Gaming Muis

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
16000 dpi
Programmeerbare knoppen
8 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.