Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Synology Visualstation VS960HD

577081
Synology Visualstation VS960HD | VS960HDSynology Visualstation VS960HD | VS960HDSynology Visualstation VS960HD | VS960HDSynology Visualstation VS960HD | VS960HDSynology Visualstation VS960HD | VS960HD
Beoordeling
Artikelnummer577081
FabrikantcodeVS960HD
EAN code4711174722617
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Pc-loze Surveillance Management Solution
Synology VS960HD maakt surveillancebeheer eenvoudig. Het weergaveapparaat van handpalmformaat is uitgerust met dual HDMI-poorten voor de ondersteuning van 4K- en 1080p-resoluties en laat de bewaking toe van 96 kanalen van realtime IP-camerastreams tegen 720p/10FPS op een enkele 4K-weergavemonitor. De
dual HDMI-poorten van VS960HD ondersteunen gespiegelde of uitgebreide bureaubladopties voor een flexibele videomonitoringindeling. Geen dure, stroomverbruikende omvangrijke computers voor surveillanceliveweergave meer. Bij de configuratie met een Synology NAS met Surveillance Station 8 of hoger ondersteunt VS960HD de directe bediening van Surveillance Station-functies zoals Liveweergave, Tijdlijn en Opnamelijst. U kunt op een gekoppeld NAS opgeslagen video-opnames doorbladeren en videofragmenten of liveweergaveschermafbeeldingen naar een externe USB-schijf exporteren.

Voor eenvoudig surveillancebeheer kunt u rechtstreeks op de VS960HD opname-instellingen van IP-camera's configureren en rechtenprofielen voor individuele gebruikers bewerken.

Gebruiksvriendelijke bediening
Met een USB-muis of toetsenbord kunt u op VS960HD tussen verschillende camerastreams navigeren. Met enkele slepen-en-neerzetten-bewegingen kunt u de lay-outs van Liveweergave desgewenst aanpassen. Voor de bediening van IP-camera's via PTZ (pannen-kantelen-zoomen) wordt USB-joystick ondersteund. De audioingangs- en uitgangspoorten op de VS960HD zijn geschikt voor de aansluiting van
een microfoon en luidsprekers voor duplexcommunicatie met geluidsondersteunende camera's. VESA-montagecompatibel en duurzaam design VS960HD wordt geleverd met een VESA-montagekit die op de achterzijde van alle VESA-compatibele monitoren kan worden gemonteerd. Het weergaveapparaat van
handpalmformaat kan gemakkelijk achter de monitor worden verborgen zodat er geen onnodige ruimte in beslag wordt genomen en een maximale werkruimte is gegarandeerd.

VS960HD is bestand tegen industriële temperaturen van -20 °C tot 50 °C zodat er geen risico bestaat op oververhitting bij montage van VS960HD op de achterzijde van monitoren of bij gebruik in zware omstandigheden.
Voordelig en energie-efficiënt
Dankzij het ventilatorloze ontwerp is VS960HD geruisloos en heeft het slechts 7,2 W nodig voor de bediening van 96 kanalen. VS960HD vereist geen pc, wat op termijn een besparing van apparatuur en energie oplevert.
Alle Synologyproducten worden vervaardigd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in recycleerbaar verpakkingsmateriaal. Synology erkent zijn verantwoordelijkheid om de milieu-impact van zijn geproduceerde producten te minimaliseren.

VESA-montagecompatibel
Dankzij de meegeleverde VESAmontagekit kan VS960HD op de
achterzijde van alle VESA-compatibele monitoren worden gemonteerd.
Eenvoudige videosurveillance met VS960HD Configureer de VS960HD met een Synology NAS en geniet van een pc-loze surveillanceoplossing met gelijktijdige ondersteuning van maximaal 96 IP-camera's en twee gespiegelde of uitgebreide weergave-output.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.