Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Steelseries Rival 310

577443
Steelseries Rival 310 | 62433Steelseries Rival 310 | 62433Steelseries Rival 310 | 62433Steelseries Rival 310 | 62433
Beoordeling
Artikelnummer577443
Fabrikantcode62433
EAN code5707119031967
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Rival 310 levert ultieme prestaties op e-sports niveau. De muis beschikt over de nieuwe TrueMove3 12.000 CPI, 350 IPS optische sensor en de exclusieve split-trigger knoppen zodat je bijna geen last hebt van latency, maar wel beschikt over geweldige tracking en supersnelle muisklikken. Dankzij het wereldberoemde ergonomische Rival design beschik je over hetzelfde comfort en het vertrouwen als de professionals. En dankzij de Prism RGB-verlichting met Lighting Sync, zes programmeerbare knoppen, intern geheugen en een lichte en duurzame behuizing is dit echt de perfecte e-sports muis.

Ultra-low-latency sensor:
De TrueMove3 sensor zorgt ervoor dat je nauwelijks last hebt van latency, maar wel beschikt over geweldige tracking en nauwkeurige muisbewegingen.

Ultieme prestaties op e-sports niveau:
In tegenstelling tot andere muissensors met een slechte acceleratie, angle snapping en jitter reductie, behaalt de een-op-eentracking van de TrueMove3 tot 3.500 CPI prestaties op e-sports niveau.

Ergonomisch design:
Ontworpen voor maximaal comfort en prestaties. De muis is bedoeld voor rechtshandigen en zorgt voor een goede balans en snelheid, hoe je de muis ook vasthoudt. Zeer duurzame siliconen grepen aan de zijkanten zorgen voor veel grip en gaan jarenlang mee.

Exclusieve split-trigger knoppen:
De muis beschikt over de vooraanstaande mechanische switches die goed zijn voor 50 miljoen muisklikken en de exclusieve split-trigger knoppen die lang mee gaan en zorgen voor een snelle en nauwkeurige registratie van jouw acties.

Prism rgb multi-color verlichting:
Kies uit 16,8 miljoen kleuren, lichteffecten en ga helemaal op in je game met de exclusieve GameSense-verlichting die reageert op jouw acties tijdens het gamen en aangeeft wanneer je bijna geen munitie, health, kills of geld hebt of je cooldowns bijna afgelopen zijn.

Je kunt je instellingen overal opslaan:
Sla al jouw instellingen direct op de muis op. De functies van jouw toetsen en instellingen worden opgeslagen zodat je ze zonder behulp van software kunt gebruiken op LAN-parties en toernooien.

Prism lighting sync:
Synchroniseer de dynamische multi-color lichteffecten met al jouw apparaten die beschikken over SteelSeries Prism. Laat het toetsenbord in 1 kleur oplichten of cre ¢er complete lichtshows: met Prism Sync kun je de stijl van jouw commandopost naar een nieuw niveau tillen.

Muis weegt slechts 90 g:
Dankzij de nieuwe, lichte en duurzame materialen weegt de muis nog slechts 90 gram voor snelle en natuurlijke bewegingen.

Zachte kabel voorkomt ongewenste weerstand:
Met de zachte, rubber kabel kun je de muis soepel bewegen en heb je geen last van ongewenste weerstand.

Producteigenschappen Steelseries Rival 310

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Vormfactor
Rechtshandig

Design

Verlichting

Prestatie

Bedoeld voor
Gamen

Kenmerken

Draadloos
Aansluiting
USB Type-A
Snoerlengte
2.00 m
Aantal knoppen
6
Aanpasbare bewegingsresolutie

Energie

Stroombron
Kabel

Gewicht en omvang

Breedte
57.16 mm
Diepte
127.6 mm
Hoogte
41.98 mm

Muis kenmerken

Bewegingsdetectietechnologie
Optisch
Aantal scroll wheels
1
Bewegingsresolutie
12000 dpi

Gerelateerde artikelgroepen Steelseries Rival 310

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.