Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kingston HX430C15PB

577537
Kingston HX430C15PB | HX430C15PB3/8Kingston HX430C15PB | HX430C15PB3/8
Beoordeling
Artikelnummer577537
FabrikantcodeHX430C15PB3/8
EAN code0740617268362
Fabrieksgarantie99 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

Geef je op AMD of Intel gebaseerde systeem de benodigde prestaties om aan de goede kant van de voedselketen te blijven met de recordbrekende*, razendsnelle HyperX Predator DDR4**. Boost je framesnelheid, houd de uitzending van je streams gelijkmatig, en ploeg door je gemarkeerde reelbewerking met snelheden tot 4600MHz in combinatie met snelle CL12-CL19-tijden. De agressieve zwarte warmteverspreider en bijpassende zwarte PCB zorgen voor een uitdagende uitstraling en jagen je tegenstanders angst aan. Het is beschikbaar in enkele modules van 8GB-16GB en kits van 2, 4 en 8 stuks met een capaciteit van 16GB-128GB. Predator DDR4 is Intel XMP gecertificeerd met profielen die zijn geoptimaliseerd voor Intel's laatste chipsets - selecteer simpelweg het handmatig afgestelde profiel in je BIOS en je kunt aan de slag. 100% in de fabriek getest op snelheid en met levenslange garantie en meer dan 30 jaar expertise geeft de betrouwbare Predator DDR4 je het beste van beide werelden: extreme prestaties en maximale gemoedsrust.

• Hoge snelheden in combinatie met lage latentiewaarden om extreme prestaties te leveren
• Intel XMP-profielen geoptimaliseerd voor Intel's nieuwste chipsets
• Woeste zwarte warmteverspreider van aluminium
• Levenslange productgarantie

* Wereldrecord overklokken van 5608MHz gevestigd op 22 januari 2019.

** De specificaties van de extreme overklokmodules die op deze pagina worden vermeld, kunnen buiten de mogelijkheden van je systeemhardware liggen. Een zorgvuldige selectie van alle systeemcomponenten (bijvoorbeeld CPU, moederbord, PSU) is vereist om ervoor te zorgen dat deze modules naar wens functioneren.

Deze kits worden door ons grondig getest en gecontroleerd om op de genoemde snelheid te draaien. Als back-up maken we een 2e XMP-profiel op een langzamer kloksnelheid, zodat je nog steeds goede prestaties kunt behalen als je systeem het inbegrepen XMP-profiel met de hoogste snelheid niet aan kan.

Je vindt de processors en het moederbord die door de HyperX worden gebruikt voor de Intel XMP-certificering op deze pagina: https://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.html. We kunnen geen compatibiliteit garanderen met de configuratie van jouw systeem. We kunnen geen compatibiliteit garanderen met alle systemen; deze modules moeten op eigen risico geïnstalleerd en gebruikt worden.

Maak alleen gebruik van moederborden die snelheden van DDR4-4000 of meer kunnen halen. Controleer de lijsten van gekwalificeerde moederbord fabrikanten om te controleren of er ondersteuning wordt verleend voor de hoge snelheid van Predator op de website van de moederbord fabrikant en/of de Intel XMP gecertificeerde lijst. Premium systeemkoeling (CPU en behuizing) is nodig voor geheugenstabiliteit op hoge snelheid. Intel X- of K-serie processors worden aanbevolen.


Producteigenschappen Kingston HX430C15PB

Geheugen

Totale capaciteit
8 GB
Intern geheugentype
DDR4
Geheugenlayout (modules x formaat)
1 x 8 GB
Kloksnelheid
3000 MHz
Cas Latency
15
Geheugen form factor
288-pin DIMM
Voltage
1.2,1.35 V
ECC

Design

Kleur
Zwart
Type koeling
Koelplaat

Gewicht en omvang

Hoogte
42.2 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.