Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Philips 223S7EHMB/00 monitor

577548
Philips 223S7EHMB/00 monitor | 223S7EHMB/00Philips 223S7EHMB/00 monitor | 223S7EHMB/00Philips 223S7EHMB/00 monitor | 223S7EHMB/00Philips 223S7EHMB/00 monitor | 223S7EHMB/00Philips 223S7EHMB/00 monitor | 223S7EHMB/00Philips 223S7EHMB/00 monitor | 223S7EHMB/00Philips 223S7EHMB/00 monitor | 223S7EHMB/00
Beoordeling
Artikelnummer577548
Fabrikantcode223S7EHMB/00
EAN code8712581744366
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Laag instelbare monitor
De Philips-monitor kan dankzij de geavanceerde SmartErgoBase bijna tot bureauniveau worden verlaagd voor een comfortabele kijkhoek. Dit is ideaal als u een bril met bifocale, trifocale of progressieve lenzen draagt bij werkzaamheden op de computer. Bovendien kunnen gebruikers van verschillende lengten de hoek en hoogte van de monitor naar wens instellen, voor minder vermoeidheid en een betere ergonomie.

SmartImage
SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

SmartErgoBase
De SmartErgoBase-monitorvoet biedt ergonomisch kijkcomfort en kabelbeheer. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verminderen. Het kabelbeheersysteem voorkomt dat kabels in de knoop raken, zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

SmartConnect
Deze Philips-beeldschermen hebben een overvloed aan connectiviteit en zijn uitgerust met meerdere aansluitingen als VGA, DisplayPort en een universele HDMI-aansluiting, waardoor u kunt genieten van ongecomprimeerde video en audio in hoge resolutie. De USB-aansluitingen zorgen voor een supersnelle gegevensoverdracht met wereldwijde connectiviteit. Ongeacht de bron die u gebruikt, u weet zeker dat dit Philips-display ervoor zorgt dat uw investering niet snel verouderd is!

IPS-technologie
IPS-schermen maken gebruik van een geavanceerde technologie waardoor u kunt genieten van een extra brede kijkhoek van 178/178 graden. Hierdoor kunt u het scherm vanuit bijna elke hoek zien, zelfs in een draaimodus van 90 graden! De IPS-schermen bieden, in tegenstelling tot de normale TN-panelen, scherpe beelden met levendige kleuren. Niet alleen ideaal voor het bekijken van foto's, het afspelen van films en het surfen op internet, maar ook voor professionele toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en constante helderheid zeer belangrijk is.

Trillingsvrije technologie
Door de manier waarop de helderheid wordt aangestuurd op schermen met LED-achtergrondverlichting ervaren sommige gebruikers trillingen op het scherm die vermoeide ogen veroorzaken. Trillingsvrije technologie van Philips biedt een nieuwe oplossing voor het reguleren van de helderheid en het verminderen van trillingen voor meer kijkplezier.

SoftBlue-technologie
Softblue LED-technologie maakt gebruik van een slimme technologie voor het verminderen van schadelijke blauwe lichtstralen met een korte golflengte zonder de kleur of het beeld te beïnvloeden. Softblue LED-technologie is door de internationale organisatie TUV Rheinland gecertificeerd als technologie die schadelijk blauw licht vermindert.

16:9 Full HD-scherm
Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale schermen leveren kwaliteit, maar u verwacht meer. Dit display beschikt over een geavanceerde Full HD-resolutie van 1920 x 1080. Full HD zorgt voor scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren dus verwacht levensechte beelden.

Ultradunne rand
De nieuwe Philips-schermen hebben zeer smalle randen die zorgen voor minimale afleiding en een maximale kijkgrootte. Deze schermen zijn bij uitstek geschikt voor opstellingen met meerdere schermen zoals bij gaming, grafisch ontwerp of professionele toepassingen. Dankzij de zeer smalle rand hebt u het gevoel dat u één groot scherm gebruikt.

Producteigenschappen Philips 223S7EHMB/00 monitor

Beeldscherm

Formaat scherm (max.)
22.0 "
Resolutie
1920 x 1080 px
Resolutie type
Full HD
Beeldverhouding
16:9
Soort paneel
IPS
Kijkhoek
178 graden
Contrast
Helderheid
250 cd/m2
Display technology
LED
Reactietijd
5 ms
Backlight type
W-LED
Curved
Touchscreen
HDCP

Beeldschermeigenschappen

AMD FreeSync
NVIDIA G-SYNC
Flicker-free technology

Poorten & interfaces

D-Sub (VGA)
Aantal D-Sub (VGA) poorten
1
DVI
HDMI
Aantal HDMI poorten
1 x
HDMI versie
1.4
DisplayPort
Mini DisplayPort
Thunderbolt
Ingebouwde USB-hub
Hoofdtelefoon aansluiting
Hoofdtelefoonuitgangen
1

Audio

Speakers
Aantal luidsprekers
2
Vermogen
2 Watt

Ergonomie

In hoogte verstelbaar
Hoogte-instelling
130 mm
Pivot hoek
90 - 90-¬ graden
Draaibaar
Horizontaal draaibaar
-175 - 175-¬ graden
Kantelbaar
Bereik kantelhoek
-5 - 25-¬ graden

Kenmerken

VESA
100x100 mm

Energie

Energie efficientieklasse (SDR)
E
Energieverbruik (SDR) per 1000 uur
16 kWu
Stroomverbruik
12 Watt

Design

Gebruiksdoel
Thuis
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot

Kenmerken

Kleur
Zwart

Design

Kleur voet
Zwart

Camera

Webcam

Gewicht en omvang

Breedte
490 mm
Diepte
202 mm
Hoogte
455 mm
Gewicht (met standaard)
4510 g
Breedte ( zonder voet )
490 mm
Diepte ( zonder voet )
45 mm
Hoogte (zonder voet )
296 mm
Gewicht
4.5 kg

Verpakking

Type verpakking
Doos
Breedte verpakking
552 mm
Diepte verpakking
194 mm
Hoogte verpakking
420 mm
Gewicht verpakking
6560 g

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC, Audio (3,5 mm), HDMI, VGA

Gerelateerde artikelgroepen Philips 223S7EHMB/00 monitor

DVI / VGA kabels
Klik hier voor DVI / VGA kabels
 
HDMI kabels
Klik hier voor HDMI kabels
 
DisplayPort kabels
Klik hier voor DisplayPort kabels
Monitor / TV armen & beugels
Klik hier voor Monitor / TV armen & beugels
 
Video Adapters
Klik hier voor Video Adapters
 
USB Video adapters
Klik hier voor USB Video adapters

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Een monitor kan dode pixels bevatten en dit "euvel" valt niet altijd onder de fabrieksgarantie.

Om 100% zeker te zijn van een scherm zonder dode pixels bieden wij je een "Dode pixelverzekering". Mocht het scherm van uw monitor of notebook een dode pixel bevatten, dan ruilen wij dat scherm om voor een nieuw exemplaar. Deze verzekering geldt tot 30 dagen na je aankoop.

Vrijwel alle LCD schermen die door de grote fabrikanten voor consumenten worden gemaakt vallen in klasse 2. Een monitor in deze klasse mag niet meer dan 2 dode pixels of 5 dode subpixels bevatten per miljoen aantal pixels. Zo bevat een full HD monitor bijvoorbeeld ruim 2 miljoen pixels en dient er in dit geval sprake te zijn voor 4 dode pixels of 10 dode subpixels.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.