sinterklaas

Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod

577747
Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod | 2960818Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod | 2960818Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod | 2960818Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod | 2960818Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod | 2960818
Beoordeling
Artikelnummer577747
Fabrikantcode2960818
EAN code3362932915331
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus Niet meer leverbaar
TSS HANDBRAKE Sparco Mod, de progressief werkende handrem en sequentiŽle schakelpook van Sparco: ideaal voor het betere driftwerk!

Thrustmaster presenteert de TSS HANDBRAKE Sparco Mod: een product voortgekomen uit de samenwerking tussen Thrustmaster en Sparco. Het heeft een officiŽle licentie van Sparco, 's werelds eerste OEM voor de autosport, en biedt twee modi: een progressief werkende handrem en een sequentiŽle schakelpook. Deze zijn ontworpen voor een optimale ervaring in race-games op de PC. De TSS HANDBRAKE Sparco Mod is een replica op schaal 1:1 van de originele versnellingsbak en levert een totaal onderdompelende ervaring in de wereld van de autosport.

• De TSS HANDBRAKE Sparco Mod is een 2-in-1 apparaat dat twee modi biedt: progressieve handrem en sequentiŽle schakelpook. De TSS HANDBRAKE Sparco Mod is compatibel met alle op dit moment verkrijgbare racesturen voor de PC en is het onmisbare accessoire voor het optimaal ervaren van virtueel racen.
• De pook is een exacte replica op schaal 1:1 (8,5 cm hoog) van poken zoals te vinden in het Sparco-productaanbod voor rallyrijden en driften.
• De TSS HANDBRAKE Sparco Mod beschikt over de Thrustmaster H.E.A.R.T: HallEffect AccuRate Technology die ongeŽvenaarde precisie en een onbeperkt aantal gebruikscycli biedt.
• De TSS HANDBRAKE Sparco Mod bestaat voor maar liefst 90% uit hoogwaardige metalen componenten (staal en aluminium) waardoor een optimale stevigheid wordt bereikt.
• Handremgreep kan in horizontale stand (GT-modus) of verticale stand (rally-modus) worden gezet.

Producteigenschappen Thrustmaster TSS HANDBRAKE Sparco Mod

Processor

Type
Shifter

Wireless

Prestatie

Aansluiting
USB

Geschikt voor PC
Geschikt voor PlayStation 5
onbekend
Geschikt voor Xbox Series X|S
onbekend
Geschikt voor PS4
Geschikt voor Xbox One
Geschikt voor PS3
Geschikt voor Xbox 360

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.