Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

BullGuard Antivirus Retail 1 jaar/1 PC (

577878
Beoordeling
Artikelnummer577878
FabrikantcodeBG1852
EAN code5708249183304
Fabrieksgarantie
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 18,00

€ 14,88 excl. BTW

  Stel een vraag  Verlanglijst
Antivirus - Realtime bescherming waarop u kunt vertrouwen.
BullGuard Antivirus biedt krachtige gelaagde bescherming tegen alle typen malware zoals phishingpogingen en trojaanse paarden ontworpen om uw bankieringsgegevens te stelen.

Het maakt korte metten met ransomware. Terwijl anderen om u heen in paniek zijn, blijft u koel omdat u weet dat u volledig beschermd bent.

Next gen anti-malware - Welkom bij het nieuwe tijdperk van bescherming
De nieuwe generatie antimalware geeft u intelligente drielaagsbescherming. Op de eerste plaats herkent deze vertrouwde sites en toepassingen.

Op de tweede plaats scant deze continu op handtekening en met malware geassocieerde anomalieŽn.

Op de derde plaats wordt alle erdoor gedetecteerde malware in quarantaine geplaatst en vervolgens geneutraliseerd voordat infectie kan plaatsvinden. Het is als een schildwacht die nooit slaapt, voortdurend op de uitkijk voor indringers.

Kwetsbaarhedenscanner - Elimineert achterdeuren om u beveiligd te houden!
Kwetsbaarhedenscanner houdt u beveiligd door het blokkeren van toegangspunten die hackers graag willen benutten. Hij attendeert u automatisch op ontbrekende beveiligingsupdates, of verbindingen met onbeveiligde wifi-netwerken. Hij voorkomt tevens dat toepassingen die malware zouden kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en drivers geldige digitale handtekeningen hebben.

Bovendien vergelijkt hij uw netwerkprotocol met het profiel van uw internetserviceprovider en voert controles uit op netwerkencryptie.

Gerelateerde artikelgroepen BullGuard Antivirus Retail 1 jaar/1 PC (

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.