Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

BullGuard Premium Protection 1Y/10Device

577884
Beoordeling
Artikelnummer577884
FabrikantcodeBG1633
EAN code5708249163009
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkostenvanaf € 2,95
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
BullGuard Premium Protection
Bullguard Premium is het hoogste product van de BullGuard productlijn, dit houd in dat u geniet van de beste bescherming en de meeste opties!

Ouderlijk toezicht.
Met Ouderlijk toezicht van BullGuard zorgt u dat uw kinderen veilig kunnen internetten. Het biedt een keur aan gebruiksvriendelijke tools, zoals de mogelijkheid de toegang tot verdachte websites te blokkeren, filters toe te passen om te zorgen dat er niet naar potentieel schadelijke dingen kan worden gezocht, de internettijd te beperken, de activiteiten op internet te controleren en zelfs toepassingen te blokkeren. Onder de nieuwe, verbeterde functies vallen ook waarschuwingen wanneer een kind de regels probeert te omzeilen die u hebt ingesteld, en tools die zorgen dat het delen van priv «gegevens zoals uw adres onmogelijk wordt gemaakt.

Eenvoudige configuratie.
U kunt heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens en de profielen van uw kinderen voor sociale media registreren voor online bewaking. De resultaten hiervan kunt u bekijken op de daarvoor bestemde dashboards in uw BullGuard-account. Eenvoudig, intu tief en toegankelijk vanaf elk apparaat.

Identiteitsbescherming.
BullGuard Premium zoekt op internet naar uw gebruikersnamen, e-mailadressen, huisadres, telefoonnummers, creditcardgegevens en meer. Wanneer een van deze geregistreerde gegevens online openbaar wordt gemaakt, krijgt u direct via e-mail en sms een waarschuwing en advies over wat u moet doen.

Social Media Protection.
Met BullGuard Premium kunt u de Facebook-profielen, de chatberichten en de fotoÈÃÍs van uw kinderen bewaken. Alle mogelijke bedreigingen voor de veiligheid van uw kinderen worden gemarkeerd en u ontvangt een waarschuwing elke keer dat er ongepaste inhoud of kwaadwillende vreemdelingen zijn gevonden.

Antivirusbescherming.
BullGuard Premium Protection is het perfecte antwoord op de vloedgolf van malware die computers teistert. Het bevat meerdere defensielagen die vrijwel ondoordringbaar zijn. Daarnaast wordt u beschermd tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, adware, scareware en andere schadelijke programmaÈÃÍs. Het roept malware een halt toe, zodat u nooit slachtoffer wordt van cyberchantage. Onder de nieuwe, verbeterde functies vallen een uitgebreide Behavioural Detection-engine en robuuste bescherming tegen onopvallende rootkits die zijn ontworpen om uw computer op afstand te kunnen bedienen.

Gerelateerde artikelgroepen BullGuard Premium Protection 1Y/10Device

Laptops
Klik hier voor Laptops
 
Consumenten PC's
Klik hier voor Consumenten PC's
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.