Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

EK Water Blocks EK-CoolStream SE 120

577890
EK Water Blocks EK-CoolStream SE 120 | 3831109860441
Beoordeling
Artikelnummer577890
Fabrikantcode3831109860441
EAN code3831109860441
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
de EKCoolStream SE is een slanke, hoogwaardige computer waterkoelradiator, die het unieke CSQ-design van EK gebruikt. Deze radiator is geoptimaliseerd voor maximale warmteafgifte over het gehele oppervlak van de ventilator, waardoor de prestaties bij zowel lage als hoge luchtstromingen uitzonderlijk zijn.

Het gegarandeerde kwaliteitsniveau, de optimale prijs-prestatie verhouding en het unieke minimalistische ontwerp maken deze EK-CoolStream SE-serie radiatoren een perfecte keuze voor elk watergekoeld systeem. De compacte maat van de SE-serie radiator zorgt voor gebruik zelfs in het kleinste computer chassis.

Deze radiator biedt de beste koelcapaciteit in 25mm dikke radiatorklasse: kopervinnen zorgen voor een massief oppervlak, terwijl de parallelle stroomkoelkamers de hydraulische stromingsweerstand tot een minimum verminderen. Radiatorhulsjes worden aan beide kanten voorzien met UNC 6-32 draden om de push-pull ventilator installatie mogelijk te maken om de koelprestaties nog verder te verhogen.

Gerelateerde artikelgroepen EK Water Blocks EK-CoolStream SE 120

Case Fans
Klik hier voor Case Fans
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.