Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Philips HueAmbiance 5.5W GU10 EUR

578018
Beoordeling
Artikelnummer578018
Fabrikantcode8718696598283
EAN code8718696598283
Fabrieksgarantie 6 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Voor uw moment
Natuurlijk wakker worden
Maak uw slaapritme gemakkelijker en wordt geleidelijk wakker voor een frisse start van elke dag. Philips hue helpt u op een leuke manier wakker te worden. Door het geleidelijk toenemende licht krijgt u het gevoel dat u op een natuurlijke manier wakker wordt met zonlicht, in plaats van uit uw slaap gerukt te worden door een wekker.

Kies de gewenste sfeer
Bepaal de juiste sfeer voor elk moment met schitterend, natuurlijk wit licht. Stel met de app de wittinten in, van koel stimulerend daglicht tot ontspannend, warm wit licht. Bepaal zelf de lichtsfeer in huis. Niet te licht. Niet te donker. Precies goed.




Voor uw gemoedsrust
Beter ontspannen en slapen
Ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen. Met het ontspannende witte licht kunt u 's avonds heerlijk relaxen en 's nachts beter slapen.



Voor concentratie
Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. De beste manier om dingen snel en effici ¢nt gedaan te krijgen, zonder te worden afgeleid, of u nu voor een examen studeert, thuis werkt of kiest wat u wilt dragen om er piekfijn uit te zien.



Lezen
Ga urenlang helemaal op in uw favoriete boek met Philips hue. De lampen geven u het juiste witte licht voor een perfecte leeservaring.



Geef uw energieniveau een booster
Sla uw ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat uw lichaam en geest energieker maakt. Perfect voor die momenten als u even een nieuwe impuls nodig hebt of wanneer uw innerlijke batterij bijna leeg is.




Zet hem overal neer
Perfect passend ontwerp (hue WA)
De witte Philips hue GU-10-lamp is ontworpen om naadloos in uw bestaande armaturen te passen. Hierdoor is het een slim, energiezuinig alternatief voor traditionele halogeenspots.




Eenvoudig, betrouwbaar en toekomstbestendig systeem
Breid uw ecosysteem uit
U kunt tot 50 lampen verbinden met de Philips hue bridge. Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits of een enkele bridge en voeg naar wens Philips hue-producten toe. Vervolgens kunt u uw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intu tieve Philips hue-app voor smart devices met iOS of Android. Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige en betrouwbare technologie waarmee u de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op uw Philips hue-product.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.