Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus Lyra Mini - 3 Pack

578035
Beoordeling
Artikelnummer578035
Fabrikantcode90IG04B0-BM0B10
EAN code4712900721171
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Of u nu in de kelder, de tuin of de woonkamer bent, u wilt dat alle wifi-apparaten soepel werken. Het Asus Lyra Mini - 3 Pack voor het hele huis gebruikt drie draadloos verbonden hubs om een supersnel, betrouwbaar en veilig signaal te leveren naar elke hoek van de woning.
De intelligente technologie geeft u de vrijheid om door het hele huis te bewegen, waarbij u altijd automatisch wordt verbonden met het beste signaal.

Krachitg wifi-systeem voor de hele woning
In de meeste gevallen kan uw Lyra mini vlotte, betrouwbare wifi leveren voor elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en kan een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - en beschermt zo eerdere investeringen! AiMesh geeft u tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden.

Altijd gelijkmatige wifi
De ASUS Lyra mini verbindt u op intelligente wijze met de beste signaalbron en schakelt naadloos en ononderbroken tussen hubs wanneer u zich door het huis beweegt - zodat u altijd kunt genieten van een gelijkmatig en sterk signaal.

Wifi, eenvoudig gemaakt
Met de ASUS Lyra mini hebben we wifi eenvoudig gemaakt. De Lyra mini creëert één wifi-netwerk voor het hele huis, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vraag met welk netwerk u verbinding moet maken - de Lyra mini doet al het gecompliceerde werk voor u. Alles wat u hoeft te doen is genieten van uw naadloze wifi-verbinding!

Producteigenschappen Asus Lyra Mini - 3 Pack

Wireless LAN type (primair)
Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wireless (totaal)
867 Mbps
Multiroom WiFi
USB host
Tri-band
Quad-band
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
2
Dual-band

Antenne

Aantal antennes
3

Gerelateerde artikelgroepen Asus Lyra Mini - 3 Pack

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Wireless netwerk adapters
Klik hier voor Wireless netwerk adapters
 
Wireless Extenders
Klik hier voor Wireless Extenders

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.