Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Garmin Forerunner 735XT Triathlon (Black

578256
Beoordeling
Artikelnummer578256
Fabrikantcode010-01614-09
EAN code0753759157814
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Geavanceerd GPS-multisporthorloge met Garmin Elevate hartslagmeting op de pols

• Meet uw hartslag op de pols - vrijuit fietsen en hardlopen
• Biedt geavanceerde fiets-, zwem- en hardloopdynamiek om grondcontacttijd balans, staplengte, verticale ratio en veel meer vast te leggen
• Biedt VO2 max-schatting, lactaatdrempel, racevoorspelling en hersteladvies
• Connected functies: smartphone meldingen, automatisch uploaden naar Garmin Connect, real-time laten volgen met LiveTrack en meer
• Aanpasbaar met gratis wijzerplaten, apps en meer via Connect IQ

U doet het allemaal, nu kan uw horloge het ook
Word een betere atleet op de baan en in het water met Forerunner 735XT. Dit GPS-multisporthorloge is voor atleten die uitgebreide gegevens tijdens trainingen en wedstrijden willen. Dankzij het kleinere formaat en de comfortabele band is de 735XT het ideale horloge om u door uw workout en werkdag te helpen. Het werkt ook als een activity tracker om uw stappen, calorieën en slaap te meten. Krijg de gegevens die u nodig hebt om uw resultaten van gisteren te verbeteren.

Hardlopen, sprinten, zwemmen, fietsen, triatlon
Uw routine is alles behalve routinematig. Met de Forerunner 735XT kunt u gemakkelijk uw prestaties verbeteren dankzij de geïntegreerde activiteitenprofielen voor hardlopen (binnen/buiten), fietsen (binnen/buiten), zwemmen (zwembad/open water), crosscountry skiën, peddelsporten, trailrunning, hiken en krachttraining. Met de automatische multisportfunctie kunt u tijdens trainingen of duatlon-/triatlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen. De 735XT is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen en zelfs zwemmen in het zwembad. Maak uw eigen aangepaste workouts en download gratis workouts van Garmin Connect.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.