Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Adobe Photoshop Elements 2018 NL

578534
Beoordeling
Artikelnummer578534
Fabrikantcode65281986
EAN code5051254642824
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Automatisch ordenen.
Onoverzichtelijke mappen die overal verspreid staan op je computer zijn verleden tijd. Krijg een visueel overzicht van je foto's, automatisch gesorteerd op datum, onderwerp, personen en locaties.

Foto's automatisch vinden met Slimme tags
Vind je beste foto's met Auto Curate
Je foto's worden automatisch geordend op basis van kwaliteit, gezichten, onderwerpen, Slimme tags en meer, zodat je niet hoeft te zoeken naar de beste exemplaren voor gebruik in je diapresentaties, collages en andere fotocreaties.

Foto's sneller vinden met Slimme tags
Photoshop Elements suggereert tags voor je foto's, zodat je kunt zoeken op basis van onderwerpen zoals zonsondergangen, verjaardagen, honden, katten en nog veel meer.

Zoeken is zeer eenvoudig
Vind de gewenste foto's door te zoeken op een combinatie van gegevens, zoals personen, locaties, gebeurtenissen en overige favoriete onderwerpen. De Organizer is aanraakvriendelijk, waardoor zoeken en bekijken nu nog eenvoudiger zijn.


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.