Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus WL-Router 4G-AC68U LTE-Route

578863
Beoordeling
Artikelnummer578863
Fabrikantcode90IG03R1-BM2000
EAN code4712900508024
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Supersnel mobiel breedband, supersnelle wifi!
ASUS 4G-AC68U is voorzien van de nieuwste mobiele LTE Category 6-breedband, die twee cellulaire banden combineert om u downloadsnelheden op internet te geven tot 300 Mbps - 2X sneller dan LTE Category 4 en 7X sneller dan 3G (HSPA ) - zodat u zelfs kunt delen de grootste bestanden en stream 4K UHD-video met gemak. En met de supersnelle 1900Mbps 802.11ac Wi-Fi kunt u genieten van draadloze snelheden die tot 3x sneller zijn dan 802.11n!

Onverslaanbare Wi-Fi-dekking
ASUS AiRadar versterkt op intelligente wijze draadloze connectiviteit met behulp van beamforming-technologie, krachtige versterking en exclusieve ASUS RF-fijnafstemming. Dit zorgt voor een grotere dekking, een hogere dynamische datasnelheid en meer stabiliteit.

Verbeterde bescherming tegen aanvallen
Het Intrusion Prevention System (IPS) in AiProtection is ingebouwd in ASUS 4G-AC68U en biedt multipuntbeveiliging voor elk aangesloten apparaat in uw netwerk en blokkeert alle gebruikelijke internetaanvallen. Geautomatiseerde reguliere en tijdgevoelige AiProtection-updates zorgen ervoor dat u altijd over de meest actuele bescherming beschikt.

Afneembare en opwaardeerbare 4G LTE-antennes
Externe mobiele breedbandantennes presteren beter dan interne antennes. Binnen is de beste 4G LTE-ontvangst meestal te vinden bij een raam, maar als dit niet praktisch is, kun je eenvoudig een antenneverlengkabel toevoegen dankzij de afneembare antennes met hun standaard SMA-jackconnectoren.

4G LTE en Gigabit Ethernet dual-WAN voor storingsvrije verbindingen
Naast de 4G LTE-mogelijkheid heeft 4G-AC68U een speciale Gigabit Ethernet WAN-poort die kan worden gebruikt als een back-up van een bekabelde internetverbinding die wordt geactiveerd wanneer de 4G LTE-verbinding mislukt (failover) en automatisch wordt teruggezet wanneer de service wordt hersteld ( failback). Dit biedt een uitstekende flexibiliteit voor zakelijk of thuisgebruik - u hoeft nooit zonder internetverbinding te zijn.

Gemakkelijke 3-staps installatie
Er zijn slechts drie stappen nodig om verbinding te maken met 4G-AC68U:
1. Plaats uw 4G LTE micro-simkaart (niet meegeleverd) en zet de 4G-AC68U aan. Het maakt automatisch verbinding met het juiste mobiele netwerk.
2. Open een browser en volg de eenvoudige installatiewizard om de installatie te voltooien.
3. Je bent verbonden!

Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT
Met de gebruikersinterface van het ASUSWRT-dashboard kunt u netwerkapplicaties instellen, controleren en besturen in een intuïtief gebied.
Naast de 30-seconden setup, detectie van meerdere apparaten en flexibele instellingen die het beste uit uw netwerkprestaties halen, is de router geüpgraded met snel scannen van USB-opslag aangesloten op routers om de gegevensintegriteit en de schijfstatus te controleren. Dual WAN maakt het mogelijk om twee verbindingen / ISP's op één router te hebben, met load-balance en failover-modus voor extra stabiliteit en redundantie om ononderbroken toegang tot internet te garanderen.
Speel je veel of besteed je het grootste deel van je tijd aan het streamen van video's? Wat uw geplande gebruik ook is, de 4G-AC68U heeft Adaptive Quality of Service (QoS) die de inkomende en uitgaande bandbreedte optimaliseert op zowel bekabelde als draadloze verbindingen. Toepassingen en taken kunnen eenvoudig worden geprioriteerd met voorinstellingen voor slepen en neerzetten voor gaming, mediastreaming, VoIP, surfen op internet en bestandsoverdrachten. Het ondersteunt belangrijke consoles, waaronder PlayStation3, PlayStation4, Wii U, 3DS en Xbox One.

VPN-server en client voor versleutelde externe verbinding
Met de VPN-server (Virtual Private Network) en de VPN-client kunt u op afstand toegang krijgen tot uw thuisnetwerk of surfen op het internet met codering, geen behoefte aan betaalde VPN-services of een speciale VPN-server.

Creëer je eigen persoonlijke cloud
ASUS AiCloud houdt u dicht bij uw gegevens waar en wanneer u een internetverbinding hebt. Het koppelt uw thuisnetwerk en online opslagdienst aan elkaar en geeft u toegang tot uw bestanden met behulp van de AiCloud mobiele app op uw iOS-, Android-smartphones of via een gepersonaliseerde browser-URL. U kunt foto's direct vanuit de AiCloud-interface delen met services zoals Facebook, Flickr of Dropbox. Sterker nog, AiCloud kan worden verbonden met een andere compatibele router om uw persoonlijke cloud nog verder uit te breiden.

Producteigenschappen Asus WL-Router 4G-AC68U LTE-Route

Kenmerken

Kleur
Zwart
Reset knop

Netwerk

Wireless LAN Type
Wi-Fi 4 (802.11n)
VPN-doorvoer
Wifi-standaard
802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Netwerkstandaard
IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n
Aantal LAN poorten (RJ45)
4
Ethernet LAN
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden
10,100,1000 Mbit/s
VPN eigenschappen
IPSec, PPTP, L2TP, OpenVPN
Interfacetype Ethernet LAN
Gigabit Ethernet
Firewall

Draadloos netwerk

Wifi-band
Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)
WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (max)
1900 Mbit/s
WLAN gegevensoverdrachtsnelheid (eerste band)
600 Mbit/s

Mobiel netwerk

3G-banden ondersteund
900,2100 MHz
Generatie mobiel internet
4G
3G
4G
4G standaard
LTE
4G-banden ondersteund
800,1800,2100,2600 MHz
3G standaarden
HSPA+,UMTS

Antenne

Aantal antennes
5

Beveiliging

Filtratie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
64-bit WEP,128-bit WEP,WPA-Enterprise,WPA-PSK,WPA2-Enterprise,WPA2-PSK,WPS

WAN Verbinding

DSL WAN
Ethernet WAN
SIM-kaartsleuf

Poorten & interfaces

USB 3.2 Gen 1 Type A
1 x

Aansluitingen

USB-poort
Geheugenkaart slot(s)

Energie

Type stroombron
AC

Kenmerken

Soort antenne
Intern & extern

Beheerfuncties

WPS Push Button Security
Quality of Service (QoS)

Gewicht en omvang

Breedte
247 mm
Diepte
76 mm
Hoogte
168 mm
Gewicht
795 gram

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
LAN (RJ-45)

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.