Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Tamron SP 70-300mm

777704
Beoordeling
Artikelnummer777704
FabrikantcodeA005E
EAN code4960371005539
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Tamron SP 70-300mm F4-5.6 Di VC USD is een allround telezoomlens. Het objectief is geschikt voor Full-Frame en APS-C formaat spiegelreflexcameraÈÃÍs van Canon. Bij het gebruik op een APS-C formaat dien je rekening te houden met de cropfactor. De cropfactor bij Canon is 1.5 wat zorgt voor een brandpuntafstand van 105-450mm. De cameralens is onderdeel van de Super Performance serie. De Super Performance Serie van Tamron produceren hoge beeldkwaliteit tot in de fijnste details.

Lensopties
De lens beschikt over een aantal lensopties waardoor het makkelijker wordt om de perfecte fotoÈÃÍs te schieten. Deze lens is geschikt voor natuurfotografie en om bewegende onderwerpen te fotografen. De beeldstabilisatie (VC) vangt trillingen op en corrigeert deze. Zo krijg je alsnog scherpe fotoÈÃÍs met een minder vaste hand of bij bewegende onderwerpen. De Utrasonische scherpstelmotor (USD) zorgt voor snelle, stille en automatische scherpstelling. Wil je hier geen gebruik van maken dan kan je dit direct overzetten naar de manuele focus. Ten slotte beschikt deze lens over een macrofunctie met een vergrotingsfactor van 1:4.

Kenmerken
- Min. Brandpuntsafstand: 70 mm
- Max. brandpuntsafstand: 300 mm
- Optische zoom: 4.3x
- Autofocus
- Stille & snelle scherpstelmotor
- Grootste lensopening: 4-5.6 F/
- Kleinste lensopening: 32-45 F/
- Vergrotingsfactor: 1:4
- Beeldhoek diagonaal: 34 -ª

Garantie


Door het registreren op de website van www.5jaar-tamron.nl verleng je direct de garantie van je nieuwe Tamron objectief naar maar liefst 5 jaar in Europa! Lees voor de registratie de voorwaarden aandachtig door, zodat je zeker bent van deze exclusieve 5 jaar garantie.


LifeActiv

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.