Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Promotie Switches Zakelijk

Linksys Switches

De actieperiode is geldig vanaf 28 juni t/m 6 augustus 2017. Let op: de Informatique Cadeaukaarten zijn incl. BTWLinksys LGS108P Switch PoE

LGS108P Switch PoE


De Linksys LGS108P switch met 8 gigabit poorten zorgt ervoor dat datapaden van het lokale bedrade netwerk worden omgezet in informatiesnelwegen. Prestaties en productiviteit schieten omhoog en dankzij de PoE (Power over Ethernet)-capaciteit wordt stroom ook naar randapparaten geleid zonder dat daar extra stopcontacten voor nodig zijn.

LGS116P Switch PoE


De Linksys LGS108P switch met 16 gigabit poorten zorgt ervoor dat datapaden van het lokale bedrade netwerk worden omgezet in informatiesnelwegen. Prestaties en productiviteit schieten omhoog en dankzij de PoE (Power over Ethernet)-capaciteit wordt stroom ook naar randapparaten geleid zonder dat daar extra stopcontacten voor nodig zijn.

Linksys LGS116P Switch PoE
Linksys LGS124P Switch PoE

LGS124P Switch PoE


De Linksys LGS108P switch met 24 gigabit poorten zorgt ervoor dat datapaden van het lokale bedrade netwerk worden omgezet in informatiesnelwegen. Prestaties en productiviteit schieten omhoog en dankzij de PoE (Power over Ethernet)-capaciteit wordt stroom ook naar randapparaten geleid zonder dat daar extra stopcontacten voor nodig zijn.LGS308P Smart Switch PoE


De Linksys LGS308P Smart PoE switch met 8 gigabit poorten is gemaakt met het oog op professioneel beheer, beveiliging, snelheid en servicekwaliteit en creëert daarmee een netwerk waarin een bedrijf alle ruimte heeft om te groeien. Dankzij Quality of Service functies wordt verkeer op de juiste manier geprioriteerd voor de best mogelijke gebruikerservaring.

 Linksys LGS308P Smart Switch PoE
Linksys LGS318P Smart Switch PoE

LGS318P Smart Switch PoE


De Linksys LGS308P Smart PoE switch met 18 gigabit poorten is gemaakt met het oog op professioneel beheer, beveiliging, snelheid en servicekwaliteit en creëert daarmee een netwerk waarin een bedrijf alle ruimte heeft om te groeien. Dankzij Quality of Service functies wordt verkeer op de juiste manier geprioriteerd voor de best mogelijke gebruikerservaring.

LGS326P Smart Switch PoE


De Linksys LGS308P Smart PoE switch met 26 gigabit poorten is gemaakt met het oog op professioneel beheer, beveiliging, snelheid en servicekwaliteit en creëert daarmee een netwerk waarin een bedrijf alle ruimte heeft om te groeien. Dankzij Quality of Service functies wordt verkeer op de juiste manier geprioriteerd voor de best mogelijke gebruikerservaring.

Linksys LGS326P Smart Switch PoE


Linksys LGS528P Managed Switch PoE

LGS528P Managed Switch PoE


De veilige, betrouwbare en krachtige Linksys LGS528P Managed switch met 28 gigabit poorten heeft ultramoderne functies en brengt prestaties naar een hoger niveau in groeiende bedrijfsnetwerken. Profiteer van Gigabit-snelheden, verhoogde beveiliging, Power over Ethernet (PoE) Plus en geavanceerd beheer van verkeer; ideaal voor realtime spraak- en videotoepassingen.

LGS552P Managed Switch PoE


De veilige, betrouwbare en krachtige Linksys LGS528P Managed switch met 52 gigabit poorten heeft ultramoderne functies en brengt prestaties naar een hoger niveau in groeiende bedrijfsnetwerken. Profiteer van Gigabit-snelheden, verhoogde beveiliging, Power over Ethernet (PoE) Plus en geavanceerd beheer van verkeer; ideaal voor realtime spraak- en videotoepassingen.

LGS552P Managed Switch PoE
  • Weergave
  • Er zijn 8 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW